Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט ליאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בווין ווין אין לאון ידניות וביד 2 יש אחת משופרת......

המחירונים השונים באינטרנט נותנים כל אחד מחיר שונה (מהותית) אז אני יותר רוצה להבין באילו מחירים נסגרות מכירות של ליאון יד 2 אם יש למישהו מידע בנושא (קנה\מכר או מכיר) אני אשמח לקצת פרטיםץ

תודה.

פורסם
לא יודע אם מתאים לפה אבל מה מחיר סביר לסיאט ליאון 1.8 TSI שנת 2011 ידנית לא משופרת במצב טוב?

מחיר מחירון בדיוק מגדיר את זה.

פורסם
מחיר מחירון בדיוק מגדיר את זה.

המחירון של מי? יש מליון מחירונים , כל אחד מתמחר אחר וגם אז זה לא אומר שאלה המחירים שנסגרות בהם עסקאות..

פורסם

בגדול הייתי הולך על מחירון יד 2, אבל(!)

ציינת שאקזמפלר ידני לא משופר די נדיר, לכן אני לא אתפלא אם ידרשו מעל המחירון (ראה מקרה אימפרזה טורבו/ WRX/ STI).

היות ואין לך הרבה רכבים להשוואה אז תצטרך להסתמך על מחירון יד 2 (שתאכלס הרוב הולכים על פיו), תמימות של המוכר ויכולות המיקוח שלך.

• תוכן חדש...