Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, בשעה טובה רכשתי מאזדה 3, 5 דלתות "ספורט" מנוע 1600.

דגם המנוע כפי שצויין ברישיון הינו Z6.

כמה שאלות בבקשה:

1.קיבלתי טיפול ראשון חינם בדואר הכולל שמן ופילטר שמן. איזה שמן הם שמים? ומה מומלץ? 10W40

או 5w40? הכוונה סינטטתי מלא או חצי סינטתי?

2.האם יש שרשרת תיזמון באוטו?

3. יש לי רעש של שריקה בעצירות - האם זה צלחות שחוקות?

4.יש רעש בתא הנוסעים מכיוון ליד הלוח שעונים - האם זה אמור להיות?

5. האם אני יכול לדרוש שישימו לי שמן מתוצרת LIQI MOLLY?

והאם מוסך אקפרס מורשה בחולון מומלץ?

תודה רבה!!

פורסם

שמן מנוע מומלץ הוא 5W/30 לרוב של חב' מוטוקראפט. זה מה ששים במוסכים המורשים של החברה.

למיטב זיכרוני יש שרשרת תיזמון ולא טיימינג.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

1.

5W30 מוטוקראפט חצי סינטטי.

2.כן שרשרת.

3.תבדוק שמן ברקס אם תקין, יכול להיות קצת רעשים מהברקסים, אם הם לא מקוריים, צריך גם לפתוח לראות שיש בשר ברפידות.

4.

מאוורר של מד טמפ' פנים, שייך למערכת בקרת אקלים צריך לנקות אותו או להחליף.

5.במוסך מורשה בדר''כ לא במוסך כללי כן אתה יכול לקנות

ולהביא לו.

תתחדש.

פורסם

תתחדש על הקנייה ,שיהייה במזל.

השמן חצי סינטטי 5w30.לא חייב lm .

מוסך אקספרס הוא מומלץ לטעמי.אם הבנתי היטב אז הטיפול "הקטן " שמן+ מסנן ,הוא חינמי .הוא ,כנראה, ישים שמן מוטוקרפט -כך נוהגים במורשי מאזדה.

אני מעריך שגם ישים מסנן שמן מקורי.

תוך כדי הטיפול תוכל לאבחן מצב הברקסים -ולמה שורקים , לעדכן פה באתר ממה השריקה (רפידות גמורות או סיניות זולות ) -שווה לטפל במיידי.

• תוכן חדש...