Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם בעל BMW שפגעתי בו היה מציע "לאסוף" אותי, כנראה שגם אני לא הייתי הולך איתו :-D

בכל מקרה, אני מאחל לך בהצלחה בסיום הסאגה הזאת, ומציע לך לבדוק כל כמה זמן שהמסמכים שחשובים לך כמו רשיון נהיגה ותעודת זהות נמצאים במקום בטוח, גם אם אתה לא עושה בהם שימוש יומיומי. במיוחד בגלל שיש לך נטייה לאבד אותם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן יש אנשים שמאבדים דברים על ימין ועל שמאל, ויש אנשים שלא מאבדים כלום שנים ארוכות. המסקנה מהשרשור הזה היא - תשמרו על הדברים שלכם.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

Viper05 אם אתה מאבד תעודות בקצב כזה, אני ממליץ לך לבדוק בבנקים שמשהו לא גנב לך זהות ופתח חשבונות על השם שלך וחוגג עליך. ואז תכנס לסרט של חובות לבנקים של עשרות /מאות אלפי שקלים

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

רק אמש התפניתי לקרוא את השרשור הזה. אין טעם לחזור על דברים שנאמרו, למעט זה שעליך להיות אחראי יותר בנוגע לתעודות ולמסמכיך הרשמיים.

אינני יודע מה אתה לומד, אבל אני מניח שאתה לומד כדי להגיע בסופו של דבר למשרה מכובדת שטומנת בחובה גם אחריות. להסתובב במשך תקופה כשחסרה לך תעודה רשמית מבלי ששמת לב לכך מצביע על הכל חוץ מאחריות.

לגבי מי שדיבר על ה-BMW, אומר רק דבר אחד: יחיו הקנאים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לפותח השרשור. אתה חושב דברים טובים על המשטרה.

לצערי. המצב שם חמור, יושבים שם חמורים, טיפשים, וכאלו שלא הצליחו להתקבל למקומות אחרים.

ולכן המחשבה שגאולה תצא מציון. ...אז זהוא שלא.

אתה צריך להזיז את הדברים. אחרת הם לא יקרו.

דוגמא קטנה ל(חוסר) יכולת המשטרה.

הייתה להורים שלי מכת גנבות מהחצר של פרחים. (של 5שקלים) אבל כל יום 5 פרחים / עציץ / 2 פרחים / 12 פרחים.

פנינו למשטלה. התשובה- אנחנו לא חוקרים דברים כאלו.

התקנו מצלמות. וצלמנו את הגנבת (לא פעם אחת. ולא פעמיים)

זיהינו את הגנבת. (שכנה מרחוב מתחת ) שהיא..... שוטרת במטה הארצי !!!

הזמנו את מפקד התחנה שלנו לראות את התמונות.

ראה. זיהה אותה. ואמר לפנות למח"ש.

פנינו למח"ש, זימנו את השכנה ( שוטרת)

מסרנו העתק של הסרטים. כולל הרכב שלה עוצר ליד הבית. היא יוצאת לוקחת עציץ וחוזרת לרכב.

תשובה של מח"ש.

זאת לא האישה בסרטון. צבע שיער שונה.

אחרי 25 דקות של סרטונים שלה. כולל מבנה גוף, פנים, רכב, מגורים קרובים , חצר (עם הצמחים שלנו)

ובגלל צבע שיער. שהיא החליפה. זה בן אדם אחר

אז לא מפגרים !!@!!

האמ אימא שלהם

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

SoundMan,

רק פניה לתקשורת, חדשות , או כל תוכנית צרכנית אחרת תעזור .

מה לעשות אבל מי שמפעיל לכאורה את המשטרה היא מחלקת הדוברות, פשוט כל המפקדים עד המפכל עובדים לפי התקשורת ,

אם הם יוצאים טוב בתקשורת אז הכל בסדר ולא עושים כלום , אם לא , הם מנחים את כולם לפעול.

לכן רק פניה לתקשורת כנראה תעזור...

לצערי הרב.

(מאותה סיבה אם אתה פנינה רוזנבלום וגונבים לך את הרכב , יטפלו מיד , אם קוראים לך בוזגלו , מה שכנראה יקרה הוא שתמתין בתחנה להגיש תלונה שתסגר עוד לפני שאתה יוצא מחדר של החוקר . )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לפותח השרשור. אתה חושב דברים טובים על המשטרה.

לצערי. המצב שם חמור, יושבים שם חמורים, טיפשים, וכאלו שלא הצליחו להתקבל למקומות אחרים.

ולכן המחשבה שגאולה תצא מציון. ...אז זהוא שלא.

אתה צריך להזיז את הדברים. אחרת הם לא יקרו.

דוגמא קטנה ל(חוסר) יכולת המשטרה.

הייתה להורים שלי מכת גנבות מהחצר של פרחים. (של 5שקלים) אבל כל יום 5 פרחים / עציץ / 2 פרחים / 12 פרחים.

פנינו למשטלה. התשובה- אנחנו לא חוקרים דברים כאלו.

התקנו מצלמות. וצלמנו את הגנבת (לא פעם אחת. ולא פעמיים)

זיהינו את הגנבת. (שכנה מרחוב מתחת ) שהיא..... שוטרת במטה הארצי !!!

הזמנו את מפקד התחנה שלנו לראות את התמונות.

ראה. זיהה אותה. ואמר לפנות למח"ש.

מסרנו העתק של הסרטים. כולל הרכב שלה עוצר ליד הבית. היא יוצאת לוקחת עציץ וחוזרת לרכב.

תשובה של מח"ש.

אחרי 25 דקות של סרטונים שלה. כולל מבנה גוף, פנים, רכב, מגורים קרובים , חצר (עם הצמחים שלנו)

ובגלל צבע שיער. שהיא החליפה. זה בן אדם אחר

אז לא מפגרים !!@!!

האמ אימא שלהם

האם השוטרת ממשיכה לקחת לכם פרחים ועציצים אחרי הפרשייה הזאת?

פורסם

תשובה של מח"ש.

בשביל זה אלוהים ברא את פייסבוק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הוא לא צריך לציין שהיא שוטרת בכלל, רק להראות אותה, פרטיה והסרטון.

כך הוא לא תוקף אותה בתוקף היותה שוטרת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ביום שדברנו עם המשטרה והסרט הוצג.

היא הפסיקה. ! קסם ממש.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מה המצב חברים,אוטוטו אני אספר לכם על ההתפתחויות החדשות שמתרחשות(כרגע אני נמצא באמצע הבלאגן) מה שאני יכול לומר זה כזה דבר:

מדינת חלם ופשוט בושה אחת גדולה, אני כבר התייאשתי!

פורסם

לא תותח ולא נעליים. נפלתי איתו קצת,הוא אדיש מדי לסיפור הזה והחלטתי אתמול שאני מפסיק איתו כל התקשרות.

בינתיים אני לבד בנושא, נתנו לי המלצה לאחד אחר אני עוד מעט אדבר איתו.

מחכה שיסמסו לי את המס'. :?

• תוכן חדש...