Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הייתי היום במכון בדיקה לצורך בדיקת רנו פלואנס דיזל שנת 2012. כמובן שבחירת הרכב הייתה בעצת חלק מהחבר'ה כאן בפורום לכן אשמח אם תוכלו לעזור לי בהבנת דו"ח והסקת מסקנות. הרכב עלה ביולי 2012 עם 77 אלף ק"מ יד ראשונה בן אדם פרטי.

להלן עיקרי הדו"ח:

1.רעש מערכת תיזמון ושסתומים, רעשים אביזרי מנוע, ניקוי מערכת הקירור. מע' הזרקה ומרססים לא נבדקו. מגדש טורבו לא נבדק.

2.לתקן זווית היגוי ציר קדמי ואחורי.

3.בולמי זעזועים קדמיים חלשים.

4.ליקויים בעלי משמעות נמוכה - החלפת כנף קדמי ימין , מכות/לחיצות פח/שריטות, לחיצות מרכב תחתון, הוחלפו חלקי מרכב.

5 ליקויים בעלי משמעות שולית - כיפוף בפגוש.

6. נקישה בשילוב הילוכים

גילוי נאות (של בעל הרכב) , הוא אמר לי לפני כן כי הרכב עבר 2 תאונות קטנות וכל החלקים הוחלפו בחלקים מקוריים.

אשמח לעזרה כדי להחליט:

1. האם עיקרי הדברים הרשומים מעלה הם קריטיים ופוסלים קנייה?

2. אם אינם פוסלים קנייה, האם 10אלף שח מתחת למחירון הינו מחיר טוב.

תודה רבה!

פורסם

אני חושב שבגדול הבדיקה סבירה. לא מעולה אבל גם לא גרועה.

למען השקט הנפשי אני הייתי לוקח למוסך רנו שיחברו למחשב לבדוק שאין תקלות שמדווח המחשב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הבדיקה בסדר יש כמה דברים לסדר אבל אין שום דבר קריטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי לוקח לדיקה במוסך מתמחה.

האינטואיציה שלי היא שאין הרבה רכבי דיזל כאלו מיד ראשונה פרטית משנתון כזה וק"מ כזה. אז יש מקום לקצת פשרות.

פורסם

תודה רבה חברים על התשובות.

רכשתי את הרכב היום ו הוא עבר לבעלותי יחסית ללא בעיות. על אף שחלק עד רוב הממצאים בבדיקה הם כסתח אשמח לקבל המלצה על מוסך באזור חיפה והצפון לטיפול לרכב. אני מעדיף לעשות יישור קו ולטפל במה שכן דורש טיפול קטן

פורסם

תתחדש,קנית את אחד הרכבים שאהובים עלי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שילמתי 83000₪. האוטו מכונה לא רעה מבחינת ביצועים, יחסית ל מיצובישי 2005 שיש לי זה שמיים וארץ. בפנים לא שמים לב בכלל שנוסעים במהירות גבוהה , מנוע שקט כשנוסעים מעל 60קמש והכי חשוב, חזרתי בנסיעה מפתח תקווה עד לאזור עכו בלי כאבי גב!

פורסם

אה וצריכת דלק כמובן, טיפסתי את המחשב והוא הראה לי בנסיעה הזו 1:20 בנסיעות היותר קצרות,לחיפה אני מקווה להגיע ל1:18 ואז אני מסופק

פורסם

תחשב צריכת דלק ידנית זה הכי מדויק,מעניין לשמוע,אם כי בבין עירוני אתה לא תהיה רחוק מזה.

פורסם

הרכב ידני או אוטומט? איך שוק יד 2 של הפלואנס דיזל? המחירים קרובים למחירון. או שהרכב נמכר במחירים נמוכים?

פורסם
הרכב ידני או אוטומט? איך שוק יד 2 של הפלואנס דיזל? המחירים קרובים למחירון. או שהרכב נמכר במחירים נמוכים?

הרכב אוטומטי, אין הרבה רכבי דיזל כאלה ביד2 בייחוד עם ק"מ נמוך. כמויות דיי דומות לאוקטביה וגטה דיזל. יש יותר (אבל גם לא הרבה) רכבים עם גימור AU בשוק היד2. אני קניתי את הPRIVILEGE.

הקטע המוזר הוא שלפי מחירון לוי יצחק, המחיר של הרכב עלה ב2000שח מדצמבר לינואר 2015.

• תוכן חדש...