Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע למשאבה טבולה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, כרגיל, בפורום שלנו מרוכזים אנשים איכותיים מכלל צבעי הקשת והמקצועות השונים.

יש לי שאלה בנוגע למשאבה טבולה עם מצוף, לצורך הדיון, אני רוצה לרכוש את זו: http://www.polack.co.il/item-1650/%D7%9E%D7%A9%D7%90%D7%91%D7%94-%D7%98%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%9B%D7%9C%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%A3

השאלה שלי היא, מה הרעיון של המצוף? המשאבה שואבת מים כשהמצוף עולה? מפסיקה לשאוב מתי, כשאין מגע של מים במצוף?

אני חייב להשתמש במצוף?

משהו לא ברור לי, וניסיתי לבדוק, גם ביוטיוב. לא ברור לי.

אשמח למידע אם יש למישהו.

בתודה מראש, מתן.

פורסם

המצוף הוא מפסק. ברגע שמפלס המים יורד והמצוף תלוי הוא מפסיק את עבודת המשאבה כדי שלא תישרף.

אין בעייה לעקוף אותו אבל חבל על המשאבה.

עריכה: המשאבה הזו היא חאטה. איך היא מרימה ל 9 מטר עם לחץ מקסימלי של 0.6?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

המצוף לא "חש" מגע מים, הוא פשוט מפעיל מתג בהתאם למפלס ביחס למשאבה.

אתה חייב להשתמש במצוף. הוא בורר פעולה.במשאבות האלה יש לך אפשרות להגדיר באיזה מפלס מתחילה שאיבה.

זה נחשב מוצר פשוט שכל אחד יכול להשתמש בו. הכי טוב תתקשר לפולק הם יסבירו לך.

אני מקווה שאתה לא מחפש משאבה שתעבוד כל הזמן כמו משאבת סינון של בריכות נוי.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
המצוף הוא מפסק. ברגע שמפלס המים יורד והמצוף תלוי הוא מפסיק את עבודת המשאבה כדי שלא תישרף.

אין בעייה לעקוף אותו אבל חבל על המשאבה.

עריכה: המשאבה הזו היא חאטה. איך היא מרימה ל 9 מטר עם לחץ מקסימלי של 0.6?

האמת שנושא הגובה פחות חשוב לא צריך 9 מטר, למרות שמדובר ביצרנית טובה, יש לי כמה מוצרים שלהם, והם לא מאכזבים.

אתה חושב שהיא לא תרים נניח לגובה של 3 מטר?

המצוף לא "חש" מגע מים, הוא פשוט מפעיל מתג בהתאם למפלס ביחס למשאבה.

אתה חייב להשתמש במצוף. הוא בורר פעולה.במשאבות האלה יש לך אפשרות להגדיר באיזה מפלס מתחילה שאיבה.

זה נחשב מוצר פשוט שכל אחד יכול להשתמש בו. הכי טוב תתקשר לפולק הם יסבירו לך.

אני מקווה שאתה לא מחפש משאבה שתעבוד כל הזמן כמו משאבת סינון של בריכות נוי.

לא לשימוש קבוע, ממש לא.

אני צריך למקרה של הצפות קלות, המשאבה היא בשביל אבא שלי למעשה.

אז לפי הבנתי, ברגע שהמצוף לא נוגע בכלום, כלומר מים, היא מפסיקה לשאוב. כלומר לא שואבת לגובה "אפס", אלא עד הגובה של המצוף.

אני חושב שזה לא מתאים לי, המצוף הוא בגובה של 10 סנטימטר למיטב הבנתי.

האם טעיתי?

עריכה: לפי התמונה בלינק והתמונות ברשת המצוף מגיע עד הרצפה בעצם, ממש בגובה הרצפה, ככה שהיא כן שואבת עד קו "אפס". זה למיטב הבנתי.

תודה רבה על העזרה.

• תוכן חדש...