Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי שאלה שלדעתי המקום הכי רלוונטי לשאול זה כאן בטכני

אני רוצה להחליף את האנטנה המקורית בגולף mk4

מתמונות שראיתי ומקריאה בפורמים הבנתי שיש מגבר קליטה כלשהוא בתוך האנטנה ,או שלא הבנתי נכון .

הזמנתי אנטנת כריש מאיביי והיא לא יושבת טוב ,

החלטתי שאני צריך משהו איכותי יותר מאנטנה של 10 דולר .

האם יש אנטנת כריש שזהה בחלקים הפנימיים לאנטנה המקורית ?

מה עושה את ההבדל בינהם מבחינת איכות ?

http://www.dubstopimports.com/ProductDetails.asp?ProductCode=617215163095

יש יתרון לאנטנה הזאת על פי אנטנה ב10 דולר מסין ?

או זאת

http://www.bsatuning.com/VW-MK4-Shark-Fin-Antenna_p_371.html

לפי מה שהבנתי האנטנה הקורית של vw שירוקו מגיע עם אנטנת כריש כך שלדעתי היא צריכה להיות איכותית

האם זה יכול להתאים ?

http://www.bold-sport.com/store/index.php?route=product/product&path=43_46&product_id=173

פורסם

אנטנת כריש לא דומה בתכונות החשמליות שלה לאנטנה מקורית בעלת אורך ועכבה המתאימה לקו התמסרות בין האנטנה לבין מערכת השמע.

מבלי להכנס לפרטים טכניים קנה אנטנה שוות ערך למקורית.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק תודה רבה על התגובה ,אפשר לומר שאני מוכן לוותר קצת על איכות השמע ברדיו .

חוץ מזה איך יכול להיות שיש רכבים שיוצאים במקור עם אנטנת כריש ? גם להם תהיה קליטה פחות טובה אלא אם כן יש כבל נוסף למגבר חיצוני כל שהוא ?

בכל מקרה האופציות שלי כרגע זה רק הצורה של האנטנת כריש ולא בגלל שאני מתלהב מזה .יש משהו שהוא עדיף מהאופציות שכתבתי ?

אשמח לכל מידע בנושא ,לגבי ההרכב של האנטנה המקורית ,לעומת אנטנת כריש מקורית לעומת אנטנת כריש סינית וכל מה שאפשר לספר בנושא

אודה מאוד לעזרתכם .

פורסם

עוד משהו נוסף ,למה הכוונה לקנות אנטנה שוות ערך למקורית ? אתה מתכוון לבסיס הרגיל של האנטנה רק חלופי ?או משהו אחר

פורסם

קצת סדר בדברים, הרכבים שאתה רואה עם אנטנת "כריש" מהיצרן אלו רכבים שאנטנת הרדיו שלהם נמצאת או בשימשה האחורית או באחת משמשות הצד או במראה , אנטנת ה"כריש" היא אנטנת GPS שצריכה לראות שמים וכדי שתראה כמות מקסימלית של לווינים היא נמצאת על גג הרכב עם חופת פלסטיק קטנה.

אנטנה מקורית זו דעתי.

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם
עוד משהו נוסף ,למה הכוונה לקנות אנטנה שוות ערך למקורית ? אתה מתכוון לבסיס הרגיל של האנטנה רק חלופי ?או משהו אחר

מה הבעיה באנטנה אשר מותקנת ברכבך ?

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה על התגובה עכשיו זה קצת מתחיל להתבהר ,

מרק אין שום בעיה עם האנטנה המקורית ,רק שאני לא שומע רדיו כלל+העובדה שאני אוהב את המראה של האנטנה הזו על פני המקורית זה מביא אותי לרצות להחליף לאנטנת כריש על אף שלא תהיה קליטה ממש טובה ,רק ש...אם אפשר לשלם עוד כמה דולרים(מעבר למה שרץ באיביי ב10 דולר) ולעשות כמה בירורים וכך גם לשמור על איכות קליטה סבירה למען שימוש עתידי שלי או של מי שיקנה ממני את הרכב .

השאלה אם שווה לשלם 30 דולר או 25 כמו בלינקים שצירפתי או שזה אבוד מראש ולא תהיה קליטה טובה בשניהם ?

• תוכן חדש...