Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בדקתי שמן וזיהיתי חומר כמו קצף צהוב בתחתית של הפקק למילוי שמן ברכב שלי ולהלן התמונות:

20141230_125449.jpg20141230_125451.jpg

מישהו יודע מה זה לעזאזל ? האם זה מעיד על משהו לא תקין ברכב ואם כן על מה ?

אשמח לעזרה

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

שמת לב לאיבוד נוזל קירור?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין איבוד של נוזל קירור, לא בדקתי אם זה נעלם אחרי נסיעה ארוכה אבל אבדוק היום כי יש לי אחת.

פורסם

בדרך כלל טחינה זה ראש מנוע.

אבל בימים קרים בנסיעות ממש קצרות גם יכול להופיע מעט,כמו שהיה לי בפנדה למשל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בדרך כלל טחינה זה ראש מנוע.

אבל בימים קרים בנסיעות ממש קצרות גם יכול להופיע מעט,כמו שהיה לי בפנדה למשל.

ביומיים האחרונים כן היו לי נסיעות קצרות מאוד וכולן בבוקר מוקדם כשעדיין קר, בכל זאת קצת מוזר הקצף הזה...ומדאיג O.ם אני אבדוק היום שוב וכמובן אחרי נסיעה מאריאל לחדרה. חשוב לי לציין שהרכב סוחב, אין איבוד שמן/מים, לא מזמן בוצע טיימינג, הרכב לא מעשן ולא מרעיש מהרגיל.

פורסם

תעדכן..

פורסם

אתה משתמש בנוזל קירור מתאים ל- VW?

פרט לתחליב של השמן עם המים, נראה שיש גם חלודה על המכסה.

לגבי התחליב (המכונה "טחינה") יש שתי אפשרויות: א. התעבות נורמלית של מים במנוע הנובעת ממזג האוויר ומאוורור לקוי. ב. חדירת נוזל קירור לתוך השמן, במקרה הגרוע מדובר באטם ראש פרוץ

פורסם

כן הנוזל שאני משתמש בו הוא ייעודי(G12++), אני מתגורר באריאל ולכן המזג אוויר פה קפוא לפעמים בלילות, איך ניתן לפתור בעיית אוורור לקוי ? כמו שאמרתי קודם מבחינת איבוד נוזל לא קיים...פעם אחרונה שהוספתי נוזל היה לפני הטיפול טיימינג שעשיתי בנובמבר, כשהחליפו טיימינג מילאו מחדש נוזל ועד עכשיו לא הוספתי טיפה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תוציא את מדיד השמן. גם שם יש טחינה? אם לא, רוב הסיכויים שזה בגלל מזג האויר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
תוציא את מדיד השמן. גם שם יש טחינה? אם לא, רוב הסיכויים שזה בגלל מזג האויר.

בדקתי בבוקר לפני שיצאתי ללימודים, במדיד לא היה את הטחינה הזאת. עוד שעה אני יוצא לכיוון חדרה בנסיעה ארוכה ונראה אם הטחינה הזאת חוזרת(ניגבתי את זה בבוקר שבדקתי). אעדכן כאשר אבדוק שוב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם באגן השמן אין טחינה, ובמיכל העודפים אין טחינה זה כנראה מהקור והלחות באוויר. סע לשלום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חזרתי עכשיו מאריאל, לפני שיצאתי מהקמפוס ניקיתי את הטחינה הזאת ועליתי לכביש. הגעתי לחדרה ופתחתי את הפקק אחרי שהאוטו היה מונע כמעט שעתיים חלק מהזמן בפקק וחלק בנסיעה ולא היה את הנוזל המוזר הזה...בהחלט יש מצב שזה מזג האוויר המזורגג באריאל D:

• תוכן חדש...