Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שוב אני . סליחה על הבורות .

יש לי שאלה שאולי נראית טריוויאלית לחלקכם. איך מקובל לשלם למוכר רכב מיד פרטית? מזומן? צ׳ק רגיל? צ׳ק בנקאי?

תודה רבה !

פורסם

צ'ק רגיל לא הייתי מוכן לקבל בשום מצב, צ'ק בנקאי גם וכבר היה מישהו שרימו אותו ככה.

תלוי מסכום, או מזומן שמפקידים ישר לחשבון או העברה בנקאית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ניתן להפחית מרמה עם צ'ק בנקאי ע"י:

1. לבוא עם המוכר לסניף הבנק ולראות את הפקיד מנפיק צ'ק.

2. כשאתה מפקיד את הצ'ק שלך, לבקש מהפקיד להתקשר לסניף המנפיק לוודא את אמיתות הצ'ק.

הבעיה עם האופציה השנייה זה שככל הנראה היא תקרה לאחר העברת בעלות, במידה ויש בעיה די נדפקת כי כבר העברת בעלות.

פורסם

צ׳יק רגיל בחיים לא!

צ׳יק בנקאי עדיף.

העברת זהב בדואר עדיפות הכי טובה תוך כדי העברת בעלות.

במידה והסכום עד 15 אלף לערך אפשרי גם במזומן.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

את מוציאה מעל ל25 אלף אז תעשי העברת זה"ב. הדגש פה הוא על העברה שעוברת מיד בין חשבונות וגם לא ניתנת לביטול. מהרגע ששילמת הרכב צריך לעבור לבעלותך כמה שיותר מהר.

לעשות זכרון דברים בשני העתקים לפני!

פרטי חשבון בנק של המוכרת, תבקשי ממנה על נייר מודפס וחתום, כך שאין מצב בחיים שאת מעבירה לחשבון לא נכון. תשאלי על שם מי החשבון גם.

אחרי שהיא רואה את הכסף אצלה, הולכים להעביר בעלות ללא דיחוי.

תסגרי את הביטוח לפני, ותתאמי עם הסוכן שברגע העברת הבעלות את מעבירה לו צילום של רשיון הרכב, והוא מתחיל את הביטוח, ושולח לך צילום של תעודת החובה למייל. לא ליסוע בלי ביטוח חובה וצד ג' (או מקיף).

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • תוכן חדש...