Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על port forwarding

PsyOr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כידוע יש שרתי משחק שצריך לפתוח להם פורטים (UDP,TCP) בראוטר.

כשפותחים פורטים (לכל משחק יש את הפורטים שלו) וצריך להכניס את הserver IP address. הבעיה שכל פעם זה משתנה, לדוג' הפלייסטיישן יכול להיות 10.0.0.5 ובפעם הבאה שאני אדליק אותו זה יהיה 10.0.0.3.

איך אני פותח את הפורט באופן קבוע?

יש לי ראוטר d-link בהגדרות אני הולך לnat ואז ל virtual servers.

אלא אם כן אני צריך לפתוח בport triggering.

או שאלה אחרת - איך אני קובע לפלייסטיישן (3) שהוא יהיה קבוע על כתובת מסויימת (ככה שלא יהיו התנגשויות בעתיד)?

עריכה אחרונה על ידי PsyOr
פורסם

אתה יכול להגדיר IP קבוע לפלייסטיישן שלך. אני לא זוכר כרגע את הממשק של DLINK אבל יש איפשהוא אפשרות של DHCP, חפש שם משהוא בסגנון של reserved ip addresses

ותגדיר שכתובת MAC מסויימת ( במקרה שלך הכתובת של הקונסולה) תמיד תקבל את אותו IP.

אפשרות אחרת זה להגדיר IP סטטי בקונסולה עצמה. לצערי אני לא מכיר את הממשק של הקונסולות, בטח יש הגדרות networking איפשהוא, אז במקום dynamic ip / dhcp תגדיר static ip.

פורסם

צודק, שנים לא התעסקתי עם ההגדרות שם.. באמת יש אפשרות לקבוע לו איזה כתובת IP הוא יקבל ואז בפתיחת פורטים בראוטר אני מכניס את הכתובת שהזנתי בסוני.

השאלה מה אני מכניס (בפלייסטיישן) בDNS ראשי וDNS משני ? לפי הספקית?

פורסם

נראה לי שאתה לא חייב להכניס DNS, הוא יקבל אותם מה default gateway (שזה הראוטר שלך).

אם הוא מתעקש שתכניס (לך תדע, לא התעסקי עם פלייסטשיינים), אתה יכול להכניס את ה DNSים שיש בראוטר (שהוא מקבל אותם מהספקית אם לא שינית כלום), או לחלופין את ה DNSים של גוגל

https://developers.google.com/speed/public-dns/

Primary: 8.8.8.8

Secondary: 8.8.4.4

פורסם

בממשק של דילינק בדף של הdhcp למטה יש שם מקום שאתה יכול לשמור לפלייסטיישן את הכתובת.

זה יחסוך לך התעסקות והרבה תקלות אפשריות מהגדרה ידנית בפלייסטישן

מכשירים שמשתמשים באינטרנט לרוב עושים בעיות עם כתובת ידנית/dns ידני.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

וואלה גם אפשרות..(בדומה למה שריידן רשם)

בינתיים הגדרתי ידנית (אכן בעבר היו קצת בעיות) עם dnsים של הספקית.

בינתיים עובד הרבה הרבה יותר טוב. בהגדרה אוטומטית (שהפורטים לא היו מופנים לכתובת של הסוני) תמיד היו התנתקויות כל כמה זמן.

עכשיו חלק ומהיר.

תודה על העזרה חברים!

(הייתי צריך לגרד קצת חלודה, המון זמן לא התעסקתי עם זה)

• תוכן חדש...