Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

אני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת שלי ברכב והרכיבים היחידים שאני מעוניין להשאיר זה 80PRS ו-IDMAX 12 V3 D4 כאשר שאר הדברים הם זבל.

אני שומע היפ הופ, אלטרנטיב, קצת רוק, דאבסטפ ואינדי רוק.

התקציב שלי הוא 6K בשביל לקנות מונו, מגבר לקומפוננטים וקומפוננטים + התקנה.

אשמח לעזרה עם בחירת הרכיבים. יצא לי לחשוב על אלה כאופציה:

מגבר לקומפוננטים -

Mosconi 100.4

Genesis Dual Mono

Genesis Four Channel

Celestra RA475x

Celestra RA220x

מונו -

jl audio 1000/1

jl audio 500/1

sundown saz 1500d

קומפוננטים 6.5" - (יש העדפה לטוויטרים ממשי)

Morel Hybrid Ovation 602

HAT Clarus C61-2

Eton POW 160.2

seas? focal?

בקשר לקומפוננטים - האם שווה לקנות באותו טווח מחירים סט משומש ברמה הרבה יותר גבוהה? והאם עדיף 4 או 2 ערוצים להגברתם?

תודה לכל העוזרים והמלצות נוספות יתקבלו בברכה.

פורסם

לסאב שלך הייתי הולך על JL 1000/1 או הסאנדאון,זה סאב שחייב הגברה בריאה ודי חזקה כדי להישמע טוב.

לגבי המגבר והקומפוננט,עדיף שתביא תקציב כדי שיהיה אפשר להתאים,לרוב עדיף לקחת ציוד יד 2 ולקבל יותר מאשר ללכת על חדש אך צריך לדעת ממי לקנות ולא "ליפול" על ציוד דפוק,לפני שאתה רוכש תברר פרטים.

אתה חושב שתעבוד עם הרכיבים אקטיבי בעתיד? (אם לא ידוע לך על מה מדובר ממליץ להריץ חיפוש) במידה וכן הייתי רוכש מגבר 4 ערוצים איכותי כמו הג'נסיס,אם לא בא לך להיכנס ליותר מדי כיוונים וחיתוכים ואתה רוצה להישאר עם קרוסאובר של הסט עדיף מגבר 2 ערוצים חזק (כמו ה RA220)

Scan Speak

פורסם

שכחתי להגיד אבל ההתקנה היא התקנה אקטיבית של הסטאפ.

המחיר רק לקומפוננטים תלוי מאוד בשאר הרכיבים ולכן קצת בעייתי בשבילי להגיד.

כמובן שגם אפשר פשוט מראש להוריד בערך 1500 ש"ח על ההתקנה - 4500 רק לרכיבים עצמם. מבחינתי מה שנכנס בתקציב יהיה מעולה.

פורסם

אם אתה רוצה לעבוד אקטיבי (בלי קרוסאוברים) אז המגברים שציינת כאן של ה 2 ערוצים לא יהיו רלוונטים.

מה שמשאיר אותך עם פחות הרשימה,הייתי הולך על הג'נסיס מבין אלה שציינת(במידה ולא עברו תיקונים כלשהם).

מבחינת סטאפ המגבר הזה יעמוד בדרישה של כל אחד מהם מבחינת הספק כך שאין בעיה מהבחינה הזו.

עדיף בשבילך שתגיע למפגשים שקיימים באזור שלך ותנסה לשמוע כמה סטאפים כדי שתדע פחות או יותר מה הכיוון כי כל סטאפ כאן הוא מבית טוב וקולע לקהל מסוים.

Scan Speak

פורסם

בקשר להגברה לסט הקדמי זה תלוי כמו שאמר דן באופן שבו אתה עומד להגביר את הסט ולדעתי גם תלוי איזה סט תבחר ומה התוצאה המתבקשת. ג'נסיס הוא מגבר מעולה והייתי הולך עליו בסט אפ של sq נטו עם סט לא אגרסיבי אבל אם אתה רוצה לקבל באס וכוח למידבאסים הוא לא היה הבחירה המועדפת מבחינתי.

לגבי סט הייתי הולך על משומש, תגיע לרמה גבוה יותר.

בקשר למונו הjl 1000 הוא המתאים ביותר מאלו שציינת. אגב יש בפורום גם איזה רוקפורד 1501 שיעשה עבודה מעולה עם הסאב הזה (-; .

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

הקפצה קלילה,ראיתי יש למכירה ביד 2 מגבר אודיסון VRX 6 ערוצים,מגבר מעולה במחיר מעולה,במידה ותרצה להתקדם בעתיד ל 3 חלקים אקטיבי זה יתן לך את האופציה מבלי להחליף מגבר,ממליץ מניסיון.

Scan Speak

פורסם

לדעתי, ובלי היסוס.

הדואל מונו, וה JL 1000/1, אם התקציב קצת לוחץ אז ה JL 500 הוא מונו משובח גם כן.

פשוט מגברים מעולים, שלא מופעים הרבה למכירה.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...