Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתבר שיש פה לא מעט ג'יפאים, מה עם איזה טיול מאורגן?

אני לעשות את שבת הקרובה או הבאה באזור אליקים\חורשן\כרמל\מוחרקה, זה לפחות מה שאני מכיר

נ.ב.

ובינתיים, בברזיל:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לצערי כבר קבעתי טנטטיבית משהו לשבת הקרובה, אבל אם תהיה זרימה אנסה להבריז באלגנטיות.

מה לגבי שישי?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לצערי עובד עד 15:30 :(

אם לא תהיה יותר מדי היענות של אנשים מאזור הצפון אפשר משהו במרכז, אם כי אני פחות מכיר את האזור (בכלל לא)

אגב

הודעה ראשונה "אני לעשות" חסר שם "בעד" באמצע, לא יודע איך פספסתי את זה, יצאתי חומוס :oops:

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני מבין שהטיול מתגבש באזור הצפון, לצערי אני לא יכול להגיע לטיול בצפון.

מוחרקה אחלה של מעלה יש שם סלע טעים במיוחד:twisted:

פורסם

אם אתם מתקרבים לשטח בצפון - או אפילו מקום דרומי מרוחק כמו חורשן -

ומישהו יוכל להסב את תשומת ליבי בה"פ מראש -

אודה מקרב לב, מאחר ורוב השבוע אני עוף-ליין.

The first one to get angry loses

פורסם
תסכימו לקבל אותי ? :?

[ATTACH=CONFIG]408328[/ATTACH]

למה באמת יש C5 גבוהות בצורה מוגזמת?

יש פה אחת בטבריה,מינימום מרווח גחון של סילברדו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני משער שהדגם המצולם מצוייד במערכת המיתלים ההידרופניאומטית והמאגניבה, בעוד מרבית הסיחמש שתראה בארץ מגיעות עם מערכת המיתלים הסטנדרטית.

פורסם

so far יש לנו כבר ארבע רכבים ושניים בסימן 'אולי' (ו-Clutch שמצטרף על נגרר :lol::-D)

1. אני

2. Tzvika-Pick

3. bengee

4. igalr

5. סיוויק 08 אם נגיד לו מספיק זמן מראש

6. RK אמר שאולי יצטרף בשרשור השני

אני מציע להיפגש בכניסה לבת שלמה, יש שם חניה מספיק גדולה, שעה 10 מתאים לכולם?

מי מתנדב להוביל\לקבוע מסלול? (הייתי בחורשן רק פעם אחת :oops: )

פורסם
למה באמת יש C5 גבוהות בצורה מוגזמת?

יש פה אחת בטבריה,מינימום מרווח גחון של סילברדו.

ניתן להגביה את הרכב בשתי רמות גובה: ברמה הראשונה והנמוכה יותר, נועדה כדי שיהיה קל יותר לתקן פנצ'ר. ברמה השנייה והגבוהה יותר (שמוצגת כאן בתמונה), נועדה שיהיה קל יותר לעבור מכשולים כמו מים ובוץ עד גובה מסוים. על פי ספר הרכב, המצבים הנ"ל לא נועדו לנסיעה מהירה ולכן אחרי שתעבור מהירות מסויימת המצב יחזור לברירת מחדל.

ברכב קיימת גם אופציה של הנמכה שנועדה להקל על העמסה של דברים בתא המטען. להבנתי, בגרסאות יותר מאובזרות של הרכב (לפחות לפני מתיחת הפנים, בגרסת ה-3 ליטר אולי, הייתה קיימת האופציה שכשהמהירות עולה והדרך נוחה, אפשרות זו של הנמכת הרכב תופעל באופן אוטומטי כדי לשפר יציבות.

אני משער שהדגם המצולם מצוייד במערכת המיתלים ההידרופניאומטית והמאגניבה, בעוד מרבית הסיחמש שתראה בארץ מגיעות עם מערכת המיתלים הסטנדרטית.

תתפלא, ברכב שלי שהוא הגרסה הבסיסית של C5 - מבחינת אבזור, 2 ליטר, 4 הילוכים, תמצא מערכת מתלים כזו (לפחות באלו ששייכים לשנת 2005-2008, לפני כן ואחרי כן לא בדקתי).

• תוכן חדש...