Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני צריך להשכיר רכב יוקרה .

אני נהג צעיר לא חדש .

בן 22 ורישיון נהיגה מגיל 17.

היכן אפשר להשכיר ?

בדקתי בכמה חברות השכרה אל התייאשתי כבר.

אשמח לדעת עם יש חברת השכרה אפילו קטנה שנותנות להשכיר בתוספת מחיר לביטוח . תודה רבה

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

עד גיל 24 כנראה שלא תמצא שום מקום שמשכיר רכב כזה, אני מכיר בחור בן 23 שחיפש נואשות ובסוף התייאש.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

תטוס לגרמניה, שם תצליח.

בארץ - אין סיכוי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בארץ אין מצב, אף אחת מחברות ההשכרה לא תאשר בגילך. אולי מעל גיל 25 ולפעמים אפילו עד 30.

אופציה 1, שאבא שלך יכנס וישכור אחת, ויתן לך את הרכב, בבדיקה שיגרתית אף אחד לא יאמר לך כלום אם תנהג בו.

אך אם תקרה תאונה, לא יהיה נעים..

אופציה 2, תיכנס ליד 2, תחפש רכב שאתה רוצה ותתקשר לבחור תציע לו X כסף עבור שימוש ליום. תצטרך לשכנע מספיק טוב ולהשאיר ערבות כלשהי כדיי שמישהו יסכים.

מה זה רכב יוקרה בשבילך? איזה רכב אתה מחפש להשכיר?

ממליץ לך להמתין לגיל המתאים או לנסות ללכת על אופציה ב'.

בגרמניה מספיק שאתה בן 21 ואתה יכול לשכור רכב כגון בBMW סדרה 4.

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
עד גיל 24 כנראה שלא תמצא שום מקום שמשכיר רכב כזה, אני מכיר בחור בן 23 שחיפש נואשות ובסוף התייאש.

מבדיקה שערכתי בשבוע שעבר, בכל רכבי היוקרה שמצאתי (ולא, מאזדה 6 זה לא רכב יוקרה) דרישת הגיל היו 28 ומעלה ואפילו 30 ומעלה.

• תוכן חדש...