Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא. אומנם אני הזמנתי 30 מטליות, אבל כולן הגיעו עטופות וארוזות בצפיפות בניילון. החבילה לא תריכה להיות גדולה. לא חושב שתהיה לך בעיה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

חשבתי אולי בגלל הכמות ייטפלו אלי לכן חשבתי פעמיים לפני ההזמנה, מטליות פשוטות מאלו נמכרות במחיר משולש כאן בארץ, בכל אופן הוזמן תודה רבה.

אגב למי שרוצה יש גם בכחול ;)

Opel Adam S 2017

פורסם

סתם מתוך עניין - למה צריך כל כך הרבה מגבות?!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כי קניתי כמה ובכביסה ראשונית הרסתי כי זה היה במכונת כביסה עם מרכך, לפני שידעתי איך מכבסים אותן.

והמחיר זול והמטלית איכותית יחסית עם GSM סביר, 20 כאלו ב 66 ש"ח כולל משלוח זה 3 שקל ליחידה, יחזיקו לי שנים בערך בלי צורך להזמין מטליות מיוחדות.

בקיצור חסכתי פה קצת כסף :p המחירים בחנויות למטליות "זבל" עולות לפחות 20 ש"ח לבודדת

Opel Adam S 2017

פורסם
חבילה מתחת לערך של 75 $ לא מעניינת את המכס בכלל.

מה שכן, הם בשביתה כרגע.

+1

חבילה כזו בסכום כזה לא מעניינת אותם.

לגבי השביתה...אני מחכה לרסיבר מגרמניה (והכל תקוע אפילו שהגיע תוך 4 ימים מגרמניה) ונמאס מהגוף הזה שנקרא מכס עם כל המוזרויות וכעת השביתה שלו

קובי

:-)

פורסם

לא הבנתי בנוגע לשביתה של המכס, כלומר כל הדברים שצריכים לעבור שם נתקעים? או שכל הדברים באופן גורף נתקעים גם אלו שלא צריכים לעבור במכס?

Opel Adam S 2017

פורסם

כל דבר נבדק ע"י המכס גם אם הוא לא נדרש בתשלום.

בנוגע לשביתה שום דבר לא נכנס לארץ ושום דבר לא יוצא מהארץ.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
כל דבר נבדק ע"י המכס גם אם הוא לא נדרש בתשלום.

בנוגע לשביתה שום דבר לא נכנס לארץ ושום דבר לא יוצא מהארץ.

מתי החלה השביתה כי אתמול קיבלתי סוללות ANKER שהזמנתי ביום 7.12.14, איך הן ניכנסו (להבנתי הגיעו לארץ סביב 15.12.14)?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...