Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני עובר למרכז ורציתי לרכוש רכב שהוא יחסית קטן אבל לא יותר מידי....

התקציב סביב ה 80000

מה שחשוב לי זה צריכת דלק נמוכה ואמינות....

י

מה אתם ממליצים מניסיונכם?

תודה מראש

פורסם

ידני או אוטומטי?

חדש או משומש?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ידני או אוטומטי?

חדש או משומש?

סליחה באמת לא נתתי את כל הפרטים

אני מחפש משומש (כלומר שאני איהיה יד 2)

ותיבת הילוכים אוטומית

אשמח ליעוץ בנושא

תודה וסופ"ש נעים

פורסם

אני בספק אם הקליאו מהדור הנוכחי תכנס לך בתקציב עם גיר אוטומטי, יש את הדור הקודם, המנוע אמין, הגיר כבר אמין יותר מבעבר אבל הרכב לא יהיה חסכוני במיוחד (מנוע 1.6 וגיר אוטומטי 4 הילוכים).

האיביזה - בתקציב הזה אתה יכול לקבל חדשה, 1.2TSI עם DSG7 הילוכים. גיר ומנוע שלגבי אמינותם יש דעות חלוקות בפורום, אני באופן אישי מעדיף להמנע, אחרים מוכנים לרכוש. שיקול שלך.

היאריס - מכונית עם שוק שנחשב לעת עתה טוב, מאובזרת באופן סביר ולא יותר, יחסית חסכונית בדלק, גיר רציף וביצועים סבירים, נחשבת למכונית אמינה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היאריס רכב לא נוח ולא נעים לנסיעה, למרות שעכשיו הוא מגיע מאובזר אבל לא בתקציב שלך.

האיביזה רובוטית די בעייתית כמו שרשמו מעלי עם המון דעות בקשר לגיר שלה.

הקליאו לא הכי נוחה לנסיעה.

דווקא בתקציב הזה הייתי רוכש סוויפט אוטומט, חסכונית לפי חברת פורום שאומרת עושה 1:14 והרכב יכנס לך בתקציב.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
אני בספק אם הקליאו מהדור הנוכחי תכנס לך בתקציב עם גיר אוטומטי, יש את הדור הקודם, המנוע אמין, הגיר כבר אמין יותר מבעבר אבל הרכב לא יהיה חסכוני במיוחד (מנוע 1.6 וגיר אוטומטי 4 הילוכים).

האיביזה - בתקציב הזה אתה יכול לקבל חדשה, 1.2TSI עם DSG7 הילוכים. גיר ומנוע שלגבי אמינותם יש דעות חלוקות בפורום, אני באופן אישי מעדיף להמנע, אחרים מוכנים לרכוש. שיקול שלך.

היאריס - מכונית עם שוק שנחשב לעת עתה טוב, מאובזרת באופן סביר ולא יותר, יחסית חסכונית בדלק, גיר רציף וביצועים סבירים, נחשבת למכונית אמינה.

תודה על התגובה :smile:

האמת היא שיש לי אפשרות לקנות קליאו 2014 ב 82...השאלה איך היא בצריכת דלק ?אמינות?שוק?

תודה

פורסם
היאריס רכב לא נוח ולא נעים לנסיעה, למרות שעכשיו הוא מגיע מאובזר אבל לא בתקציב שלך.

האיביזה רובוטית די בעייתית כמו שרשמו מעלי עם המון דעות בקשר לגיר שלה.

הקליאו לא הכי נוחה לנסיעה.

דווקא בתקציב הזה הייתי רוכש סוויפט אוטומט, חסכונית לפי חברת פורום שאומרת עושה 1:14 והרכב יכנס לך בתקציב.

תודה על התגובה

האמת שהיום עשיתי נסיעת מבחן על קליאו חדשה ...אני לא מבין גדול ברכבים (ולכן אני מתייעץ עם בעלי ניסיון -שזה אתם :))...מבפנים היא הייתה מרווחת ומאובזרת יפה..צריכת דלק לא יכלתי למדוד...מבחינת נוכוחת גם אני קראתי איפשהו שהכביש מורגש והאמת יש משהו בזה- עליתי בכוונה על בורות וכביש משובש והשיכוח לא הכי טוב בעולם אבל גם לא הכי נורא ( כלומר אני מאמין שמישהו עם בעיות גב לא היה לוקח את הרכב הזה -אבל בנתין לי אין ;))

פורסם

קליאו 2014 ב82 אלף ש"ח? בטוח שמדובר בדגם עם גיר אוטומטי? אם כן זו חתיכת מציאה. השאלה למה המחיר כל כך נמוך?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הקליאו אכן רכב יפה ופנימית הוא נראה מצוין לדעתי, אם כי קצת פלסטיקי אבל עדיין יפה.

באמת איך קליאו אוטומט 2014 במחיר כזה? מי מוכר ולמה?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

המחיר הנדרש עבור הקליאו נראה אכן חשוד במקצת (אלא אם כן היא מליסינג ו/או עם קילומטראז' מכובד)

אם אתה מחפש משהו אמין וחסכוני ממליץ לך לבדוק גם את הניסן מיקרה שמוצעת באתר motori במחיר נמוך מ-80000 ש"ח חדשה מליסינג 0 ק"מ.

גם הפיאט 500 אופציה טובה - שתיהן חסכוניות מאוד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ב90K אפשר לקנות פיאסטה כפולת מצמדים.

80K זה כבר תקציב לסופר מיני חדשה, עם חריגה קטנה או בלי, יש רכבים יד 1 0ק"מ מהיבואן, דילים שונים ומבצעים (במיוחד שעכשיו סוף השנה) על רכבים כמו יונדאי I20.

אם בכל זאת תשקול להתפשר על גיר ידני, אפילו ישאר לך עודף מתקציב ורכב חדש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...