Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי S1: השקעה מרובה, תמורה מועטה | Auto Motor & Sport

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סה"כ אני טוען שאם האודי היו עושים זאת רשמית ,נראה לי שמין הסתם היתה תוצאה טובה יותר,ואולי לא.

סתם מוסיף וממש לא בא להתנגח, ממש לא.

שלא תבינו גם ה S3 שאני נוסע בא היום (שלי לא סטנדרטית) הדגם לא הציג תוצאות מרשימות ברינג.

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש מעט מאד נהגים, אם בכלל, שמסוגלים לתת זמן רינג טוב יותר מהורסט מהשווארמה (504L - לייק רבתי!), כך שהטיעון הזה פשוט לא נכון עובדתית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

למה עובדתית ?

הרי לא רשום ברשומות כל שהן שום דבר,אתה יכול לטעון שאתה מניח שהנהג הזה הוא...

טוב לא בא לי להראות קטנוני פה בפורום וגם לא בא לי להשמע בצד כל שהוא.

אז טוב ,כולכם צודקים בטענתכם וזהו אני פורש מהדיון היה לי מעניין ותודה רבה לפותח שירשור.

פורסם

האמת שאני מתחיל להרגיש שאני מפקשש משהו: כמה מכם חיים באופן יומיומי עם המחט שמלטפת את הקו האדום ועם סחיפה בפניות המוכרות

ב-90% מהנסיעות היומיומיות שלי (הערכה זהירה).

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

איזה חיים משעממים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הייפר וייפר, החיים שלך דבש. ב90% מהנסיעות שלי אני עסוק בלקלל את הדודה שנתקעת לפני בשמאלי, והורסת לי את אחת מה-3 הפניות המרגשות בדיוק שיש לי בדרך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
הייפר וייפר, החיים שלך דבש. ב90% מהנסיעות שלי אני עסוק בלקלל את הדודה שנתקעת לפני בשמאלי, והורסת לי את אחת מה-3 הפניות המרגשות בדיוק שיש לי בדרך.

יש הלימה בין שני הדברים, ב-90% יש פקקים וב-90 יש כיכר פנויה שבה אתה יכול לנסוע קרוב למגבלות (מהירות מאוד נמוכה סה"כ). ב-90% באחד הרמזורים תהיה ראשון ותוכל למשוך הילוך לקו האדום.

אין סתירה.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם (נערך)

אני מסכים עם דברי בגירה לעניין האבחנה בין רכב על הכביש להבדיל מעל המסלול ונחשף לא פעם לסוגייה הנ״ל בייחוד בעולם האופנועים (לדוגמא סופרספורט נחשקת שעל המסלול יכול ותפגין נוכחות, תתגלה לחלופין על הכביש כחבילה קצת פחות קורצת לשימוש יום יומי מאשר מתחרות אחרות בקטגוריה).

בתכלס, אילו היינו בחו״ל, היינו יכולים פשוט לקחת A1 לסדנא ולהתאימה לטעמנו אבל בהתחשב בשוק המקומי שלנו, זה לא כאילו שיש לנו מגוון רחב של חלופות :/ so do the (crystal) m(e)ath.

עריכה אחרונה על ידי מצמץ

• תוכן חדש...