Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט קורדובה 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר 4 שנים יש ברשותי לנסר 93, לאחרונה אני שוקל להשתדרג למשהו קצת יותר מודרני, נח וחסכוני יותר, וכמובן ידני! עמית לעבודה מוכר את רכבו, קורדובה 2005, מנוע 1.4עברה סהכ 90,000 קמ. ציין שלא מזמן הוחלפו כהלים. מה המשמעות של זה? כמו כן איך האוטו באופן כללי? אמין? איך הצריכת דלק? מחלות לדגם שכדאי להכיר? עוד פרט שמדאיג אותי הוא הבודי הגדול של הרכב על מנוע קטן. מה שיכול לדעתי לפגוע בזריזות ובצריכת הדלק. אני צודק? איך העלויות החזקה? בגדול רכב מוצלח? אשמח לכל עצה!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

יש לנו כזה אוטו בדיוק (מודל 2007 מנוע 1.4 100 כ"ס ידנית). קנינו אותו חדש והוא עבר 200000 (מאתיים אלף) ק"מ. יש לי רק דברים טובים לאמר על הרכב. אמין, מספר התקלות, גם בתחום ה 150000-200000 ק"מ הוא זניח. הסיבה היא גם תחזוקה קפדנית במוסך מורשה ולמרות שזה יותר יקר, זה הוכיח את עצמו. הדבר שאתה צריך וחייב להקפיד זה שמשתמשים בנוזל קירור ייעודי של פולקסווגן.

לא ציינת כמה כ"ס יש לו. היו שני סוגי הספק. הרכב שלנו, 100 כ"ס בשילוב עם תיבה ידנית, זריז מאד מאד.

לגבי ה"כהלים" אני מניח שהתכוונת ל Coil שזה רכיב במערכת ההצתה. לא נורא.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לחבר שלי יש כזאת, שנתון 01, הדגם של ה-100 כ"ס. הרכב מאוד אמין, ז"א בשנתיים האחרונות נעשו לו רק טיפולים תקופתיים ולא מעבר. יש כמה בעיות חשמל עם הנעילה המרכזית והחלונות. הרכב שלו (לא יודע בנוגע לשאר) מאוד לא "סוחב". די חסכוני (1-11/12), ופנים הרכב עשוי טוב ולא מראה סימני עייפות חומר.

הוא בסך הכל מאוד מרוצה, אבל כיום מבחינתו המנוע חלש מידי, ולפני כל עקיפה צריך לחשוב פעמיים.

פורסם
יש לנו כזה אוטו בדיוק (מודל 2007 מנוע 1.4 100 כ"ס ידנית). קנינו אותו חדש והוא עבר 200000 (מאתיים אלף) ק"מ. יש לי רק דברים טובים לאמר על הרכב. אמין, מספר התקלות, גם בתחום ה 150000-200000 ק"מ הוא זניח. הסיבה היא גם תחזוקה קפדנית במוסך מורשה ולמרות שזה יותר יקר, זה הוכיח את עצמו. הדבר שאתה צריך וחייב להקפיד זה שמשתמשים בנוזל קירור ייעודי של פולקסווגן.

לא ציינת כמה כ"ס יש לו. היו שני סוגי הספק. הרכב שלנו, 100 כ"ס בשילוב עם תיבה ידנית, זריז מאד מאד.

לגבי ה"כהלים" אני מניח שהתכוונת ל Coil שזה רכיב במערכת ההצתה. לא נורא.

מדובר על דגם ריפרנס 70 כ״ס. מה דעתך?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

המנוע וותיק ואמין.

הסחיבה תהיי יותר טובה מהלנסר, בדומה לסופר מיני מודרנית, מנוע דומה משודרג 85 כס משרת את האיביזה החדשה, הרכב דיי זריז גם ביחס להיום.

פורסם

לדעתי מנוע 70 כ"ס טיפה חלש ביחס לרכב אבל בשילוב עם תיבה ידנית הוא יעשה את העבודה. לרכב המסויים יש ייתרון בגלל שאתה מכיר את תולדותיו. בנוגע לרמת הגימור, דווקא הרמה הנמוכה יותר עדיפה בגלל שהמחוונים פשוטים, המזגן מיכני (למיטב שכרוני) ולכן אין במחוונים תקלות.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...