Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אז ככה,ההורים שלי רוצים לרכוש רכב,מצד אחד חשבתי להציע להם לרכוש רכב ב-15K (באזור),שיהיה שמור,לא משהו ספורטיבי (למרות שמאוד הייתי רוצה),אלא רכב מיני או סופר מיני או משפחתי כל שהוא אמין וחסכוני,אבל,התחלתי לשים לב לדילים שיש בחברות הליסינג,של רכישת רכב עם תשלום חודשי,למשל רכישה של I10 שנת 2012 וכו'.

רציתי לקבל טיפה הצעות ודעות,האם כדאי לבצע עסקה כזו?האם יש עסקאות יותר נוחות ואטרקטיביות?כיון שלשלם בכל חודש בהוראת קבע סכום מסוים זה יכול להיות נהדר בשבילנו.

מצד שני,אולי עדיף לרכוש רכב מחברת ליסינג במכה או בתשלומים,אני מדבר על רכבים בשנים יותר ישנות כגון 2005+-,שברולט אבואו וחבריה או סיריון וחבריה,גט'ס וכו',אבל אין כיון ממשי לאוטו,בינתיים אנחנו יותר מחפשים דרך לרכוש,פרטי או ליסינג,בפרטי הסכום הכספי שנשקיע יהיה דל יותר,בליסינג טיפה יותר גבוה מכיון שאפשר לשלם בתשלומים כמו כן הרכבים בליסינג מטופלים ויכולים להגיע עם אחריות לכמה חודשים...

הדבר החשוב ביותר הוא חיסכון ואמינות,אלו הדברים החשובים ביותר!

כמו כן,יש אפשרות החזר חודשי של כ-500 - 800 שקל.

עריכה אחרונה על ידי ozal5
פורסם

ההורים רוצים לקנות רכב למשפחה או רכב אישי בשבילך? אם בשבילך, זה רכב ראשון שלך?

עברתי לסקייטבורד

פורסם

sjerby אומר נכון,קודם כול בשביל לקבל כיוון שאתם צריכים להחליט האם יש לך צורך ברכב גדול כמו משפחתית או סופר מיני,כמה נוסעים יסעו באופן קבוע?

אתם מחפשים יותר חיסכון או זריזות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נוסעים לרוב 2 - 3 ולפעמים 5,בכל אופן,הכיון הוא מיני או סופר מיני בלבד,אין לנו צורך ברכב משפחתי.

חשוב לנו חיסכון בעיקר וזריזות וכו' זה תוספת.

הכי חשוב זה אמינות וחיסכון.

רכב ש-2 נהגים ינהגו בו בלבד.

פורסם

כרגיל :

סיריון, פונטו, גטס רכבים סביב ה15 אלף שקל +.

אם אתם נוסעים הרבה, כדאי לשקול לקנות רכב חדש או ליסינג.

אני חשבתי לפני חודש על הצעה מעניינת, פיקאנטו חדשה ל18 חודשים במחיר של 1300 שקל כולל הכל ( ביטוח, טיפולים והרכב עצמו )

בסוף זה משנה אם אתה נוסע הרבה או לא.

אם אתה נוסע 20K ק"מ בשנה+, כדאי לשקול רכב חדש\ליסינג.

פורסם

גטס חפשו ברמות איבזור gls/glx/gli

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה לכם.

היינו מעוניינים לדעת על עסקאות ליסינג,בחנתי טיפה ברשת ואני רואה שיש אפשרות לרכישת רכב עם החזר חודשי של 800 - 1000 שקל,על רכבים כמו קיה פיקנטו,I10,טויוטה אייגו וכו'...חשבנו ללכת על עסקה כזו.

אך השאלה שלי היא כזו,אם ההחזר הוא 1000 שקל בחודש,למשך 36 חודשים,זה יוצא 36 אש"ח,האם צריך לתת מקדמה + בסוף התקופה לשלם עוד הפרש?כיון שאתה נכנס פה בעצם לפולנטר כי לאחר 3 שנים למיטב זכרוני הם אומרים לך או לשלם או להשתדרג ואז שוב לשלם 3 שנים...האם יש עסקאות מומלצות שבסוף התקופה הרכב אכן נרכש?

אני לא מעוניין לרכוש רכב חדש בגלל הערך של הרכב שיורד בצורה ניכרת לאחר הוצאת הרכב מהחברה.

פורסם

בחברות הליסינג הרכבים הטובים והשמורים מתחילים מסכומים של 40-50K לרכבי הסופר מיני(פיאסטה,I20,מאזדה2).

הייתי לוקח 10000-15000 הלוואה וקונה גטס משנת 2009 במצב טוב.

Subaru B4 2.0 2012

פורסם
בחברות הליסינג הרכבים הטובים והשמורים מתחילים מסכומים של 40-50K לרכבי הסופר מיני(פיאסטה,I20,מאזדה2).

הייתי לוקח 10000-15000 הלוואה וקונה גטס משנת 2009 במצב טוב.

כן,אך אני יכול לעשות בהחזר חודשי כפי שאמרתי,השאלה היא,

אם ההחזר הוא 1000 שקל בחודש,למשך 36 חודשים,זה יוצא 36 אש"ח,האם צריך לתת מקדמה + בסוף התקופה לשלם עוד הפרש?כיון שאתה נכנס פה בעצם לפולנטר כי לאחר 3 שנים למיטב זכרוני הם אומרים לך או לשלם או להשתדרג ואז שוב לשלם 3 שנים...האם יש עסקאות מומלצות שבסוף התקופה הרכב אכן נרכש?

האם גטס אכן תהיה שווה סכום של 15K?

פורסם
כן,אך אני יכול לעשות בהחזר חודשי כפי שאמרתי,השאלה היא,

אם ההחזר הוא 1000 שקל בחודש,למשך 36 חודשים,זה יוצא 36 אש"ח,האם צריך לתת מקדמה + בסוף התקופה לשלם עוד הפרש?כיון שאתה נכנס פה בעצם לפולנטר כי לאחר 3 שנים למיטב זכרוני הם אומרים לך או לשלם או להשתדרג ואז שוב לשלם 3 שנים...האם יש עסקאות מומלצות שבסוף התקופה הרכב אכן נרכש?

האם גטס אכן תהיה שווה סכום של 15K?

עוד 10-15K בנוסף ל15 הקיימים.

אתה לא נכנס לשום פלונטר אם אתה לוקח רכב בן 3-4 מליסינג/השכרה וסוגר עליו מחיר כלשהו ואז מפרק לתשלומים.

Subaru B4 2.0 2012

פורסם

קח עוד המלצה - תיקחו הלוואה ע"ס כמה עשרות אלפים שקלים מהבנק (כמובן גובה ההלוואה תלוי במטרות הרכב ותעשו חיפוש ביד2 לשוק סוג הרכב שאתם מעוניינים) ותקנו רכב מליסינג במכה אחת וללא שום התחייבויות או אותיות קטנות לדילים עתידיים (זאת מכיוון שיש הורדת ערך מליסינג, לפעמים יותר משתלם אם הרכב שמור).

מה זה נותן? שאתם קונים רכב בכמה עשרות אלפי שקלים שהוא בשנתון טוב (רצוי 2009+) והרכב לא משועבד לחברת הליסינג אלא מחזירים רק הלוואה רגילה לבנק על הסכום שאתם תקבעו עם הבנק. וכך גם הריבית היא נמוכה יותר ממה שתשלמו בכל מיני "עסקאות מימון".

• תוכן חדש...