Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב .

אני רוצה להתחיל בקרוב לעשות פרוייקט קצת רציני על המנוע .

מדובר במנוע h22a המלצות יתקבלו בברכה תרגישו חופשי להשתגע (אבל לא יותר מידיי) המנוע הולך לעבור בנייה רצינית

יש לי כבר הרבה חלקים למנוע אבל אשמח לעוד הצעות.

תודה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

קודם כל תרשום מה התקציב שלך ולאן אתה מכוון עם הרכב מבחינת ביצועים.

שנית אתה יכול לרשום אילו חלקים כבר יש לך בכדי שאפשר יהיה לדעת מה חסר, ניתן להוסיף,לוותר או לשפר.

ממליץ לך קצת לפרט בכדי שיתקבל שרשור לעניין.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

איזה גיר יש לך ?אם יש לך את הגיר האוטומטי קשה להגיע רחוק! לאן אתה רוצה להגיע טורבו ? (לא חוקי) אבל יש ים קיטים של טורבו בארצות הברית לפרלודים במחירים זולים. אם אתה יכול להשיג את הגיר+מנוע של הACCORD TYPE R מנוע H22A7 + דיפרנציאל מכני בגיר ו212 HP .זה שיפור מצויין ולדעתי אין בעיה לאשר ,אבל צריך להפוך מOBD 1 לOBD2 .לא זול.

פורסם

אני יכול להמליץ לך על בן אדם, אחד המומחים בארץ להונדות לדגם שלך, הוא לא זול אבל אין לו תחליף.

אם אתה בתחום אז בטח שמעת על תומר מכרמיאל.

פורסם

הרכב עבר הסבה לידני והולך לגדוש.

יש לי כרגע קאמשפטים של skank2 סטייג 1+רולרים לקאמשפטים+בוכנות של cp+ סליבים של דארטון+טלטלים של+bc+שסטומים טיטניום וקפיצים+ברגי ראש שלapr מחשב ניהול aem 1+ משאבת דלק אירומאטיב++חנוכיית דלק של aem קיט ראדיאטור של מישימוטו

Tgt אתה מרעננה?

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

הגיע הזמן ישראל! נראה מאוד מעניין. אתה יודע על פרויקט כזה שכבר בוצע בארץ?

מצפה לראות את התוצר הסופי, בהצלחה :mm_yeah:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

TD05 ומעלה לדעתי. מזרקים 550 או יותר.

קלאץ XTD stage 4+ flywheel

קולר קדמי, פורק. קיט יניקה. צינורות שמן.

תושבות מנוע מחוזקות יהוו הכרח, תלוי בכח.

סעפת יציקה.איביי אמור לצאת זול יותר מאשר קנייה בסדנה.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

1000CC זה אובר קיל לרכב אם אתה לא מתכננן 450-500 כ"ס.

סתם תהיה לך בעיה בסרק איתם.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...