Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בניגוד לכללי הפורום, לא ציינת באיזה רכב מדובר (אפשר לנחש שמדובר ברנו קליאו) . גם לא כתבת מה התקלה ואתה מצפה שמישהו ינחש כמה יעלה התיקון?

פורסם

בקנגו שהייתה לי שעון דלק בשלב מסויים התחיל להתקע או להציג נתונים אקראיים. ניתוק מצבר היה מסדר את זה לכמה ימים מה שהצביע לכיוון תקלה בלוח שעונים.

הציעו לי לתקן את שלי או להחליף ללוח מתוקן (כולל עידכון ק"מ) באותו מחיר, בחרתי באופציה השניה כדי לחסוך זמן. זה עלה כ 700-800 ש"ח בשנת 2007-8.

לא יודע מה מיוחד בלוח של קליאו ספורט, הוא די דומה ללוח של קנגו ושל קליאו רגילה.

פורסם

הבעיה בלוח כייון שזה מראה כמות ליטרים שנשארו במיכל, זה דגם RS, יש שיפט לייט, מה שאין בלוח שעונים רגיל של קנגו וקליאו רגילה.

ובלי קשר, באלי מקורי של הספורט שהוא לבן.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

לא התכוונתי שאפשר להחליף אותו ראש בראש עם לוח של דגם פשוט.

התכוונתי לכך שמבחינת מבנה פנימי הלוח לא שונה משמעותית מלוח של דגם 1.4-1.6 ולכן עלות תיקון לדעתי לא אמורה להיות שונה.

פורסם

מבחינה טכנית, אפשר לקחת מפירוקיה ולתקן רק את המחוג דלק? (יודע להלחים ויש לי נסיון בזה)

FRANCE

פורסם

המנוע יצא מהגלגל שלו, החזרתי למקום שימנתי קצת, בינתיים עושה רושם שעובד, מקווה שיחזיק קצת זמן.

FRANCE

• תוכן חדש...