Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשקע בסלון מחוברים כבר:

טלוויזיה

מודם

ראוטר

מחשב נייד

ממיר

מבחינת מפסקים בארון חשמל - הוא שותף רק לתאורה בסלון (כלומר נפרד ממכשירים זוללי אנרגיה במטבח / אמבטיה).

עד כמה ניתן להעמיס על אותו שקע?

אני מעוניין לחבר רמקולים (2+1) - סדר גודל של 50 ~WAT - לא משהו גדול מידי.

האם חיבור יעמיס לאורך זמן? יכול לגרום לנזק?

לא יודע אם קשור, אבל יש על השקע מגן ברקים.

בניין בן 30 שנה בערך.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

מחובר אצלי בסלון על שקע בודד בעזרת מפצלים:

1. טלויזיה

2. ממיר הוט

3. מערכת סטריאו

4. טלפון בייתי

5. מודם של הוט

6. מתאם אנדרואיד לטלויזיה

7. מגביר קליטה לWi-Fi

8. מאוורר\מפזר חום (תלוי בעונה)

משמע, לא אמורה להיות לך בעיה.

פורסם

עגלה - הכל טוב ויפה - מפזר החום צורך הרבה חשמל, כדאי להפריד אותו מהשאר. שאר המכשירים צרכנים קטנים - בינוניים (צריך לבדוק מה למשל, הצרכה של מערכת הסטריאו. לא ה-PMPO המונפץ אלא ההספק המכסימלי הנצרך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את האמת אני לא כל כך מבין בזה, אבל כשעלה הנושא של המפזר חום אבא שלי אמר שהכל טוב (אבא שלי החליף את כל מערכת החשמל בבית, כולל את הלוח חשמל הראשי, הגדיל או החליף פאזות בבית, משהו כזה - ז"א מבין בזה)

פורסם

כיוון שהבית הוא ישן ,השאלה היא האם מדובר במערכת חשמל תיקנית.

אם מדובר בשקע כח עם חיווט 2.5 ממ ומפסק 16A בלוח דאז ניתן לחבר על המעגל צרכנים בהספק של עד 3680 וואט.

פורסם

הזרם המכסימלי שהמפסק מאפשר רשום עליו. את שטח חתך החיווט צריך לבדוק בעל מקצוע.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה יכול לשרשר גם 500 שקעים כל עוד ולא עברת את הקיבולת המקסימלית שלהם או של החייוט של השקע בקר או של החצי אוטומט בלוח שלרוב הינם 10A, כלומר 2300W ולקחת מקדם ביטחון של 10%~ זאת אומרת 2000W אלא אם כן כל השרשרת הזו מוצהרת יותר מ 10A

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לשקע בסלון מחוברים כבר:

טלוויזיה

מודם

ראוטר

מחשב נייד

ממיר

מבחינת מפסקים בארון חשמל - הוא שותף רק לתאורה בסלון (כלומר נפרד ממכשירים זוללי אנרגיה במטבח / אמבטיה).

עד כמה ניתן להעמיס על אותו שקע?

אני מעוניין לחבר רמקולים (2+1) - סדר גודל של 50 ~WAT - לא משהו גדול מידי.

האם חיבור יעמיס לאורך זמן? יכול לגרום לנזק?

לא יודע אם קשור, אבל יש על השקע מגן ברקים.

בניין בן 30 שנה בערך.

אין שום בעיה, אפשר להוסיף הרמקולים ועוד.
פורסם (נערך)

לא לשכוח - אף שרשרת אינה חזקה מהחוליה החלשה שבה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...