Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי ניסאן מיקרה 2008, אני מעוניין להחליף לרכב משפחתי.

הפרמטרים שחשובים לי הם :

1. מראה - לטעמי המאזדה יפה יותר והנהיגה בה יותר "ספורטיבית".

2. צריכת דלק נמוכה- ממה שאני שומע הטויוטה עדיפה, חשובה לי צריכת הדלק כי אני עושה בשנה בסביבות 20000-30000 ק"מ.

3. אמינות (כמובן)- ממה שידוע לי שתיהן אמינות.

אודה לעצתכם.

נ.ב

הטויוטה יקרה יותר בסביבות 10-13 א' ש"ח אך לטעמי היחס נשמר כשארצה למכור אותה בעתיד, האמנם?

פורסם

לאף אחת מהן לא הייתי קורא ספורטיבית, כולה משפחתיות 1.6 משעממות עם גיר אוטומטי של 4 הילוכים.

לגבי צריכת הדלק - אם זו הנסועה שלך רצוי שתחשוב על רכב היברידי או דיזל.

מה התקציב שלך?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• ספונסר פורום
פורסם

היי,

כמו שאמר קודמי בתגובה, ספורטיבית היא לא, אבל כנראה שאתה מרגיש שהיא זריזה יותר או "חדה" יותר מהטויוטה.

כרכב משפחתי, שתיהן יספקו לך פחות או יותר את אותה התמורה.

המאזדה אמינה מאוד וגם הטויוטה, כבודה במקומה מונח :) ייתכן והטויוטה מעט מרווחת יותר במושב האחורי שלה.

גם מבחינת בטיחות שתיהן זהות פחות או יותר.

אם אתה אוהב לנהוג, אני מאמין שהמאזדה תהיה מהנה יותר לאורך שנות שירותה במשפחה שלך.

נקודה למחשבה, אם המאזדה זולה יותר מהטויוטה, אתה יכול לרכוש מאזדה חדשה יותר או דגם מאובזר ובטוח יותר מהסטנדרט.

בכל מקרה, כשתמצא את הפייבוריטית שלך אתה מוזמן אלינו לקבלת חוות דעת נוספת.

שמעון זוארץ

03-5333082

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• ספונסר פורום
פורסם

אני מעריך שב-1-2 ק"מ לליטר.

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם (נערך)
לאף אחת מהן לא הייתי קורא ספורטיבית, כולה משפחתיות 1.6 משעממות עם גיר אוטומטי של 4 הילוכים.

לגבי צריכת הדלק - אם זו הנסועה שלך רצוי שתחשוב על רכב היברידי או דיזל.

מה התקציב שלך?

ויונדאי גטס זה יצירת המופת.

שתי המכוניות האלו עושות את העבודה כמו שצריך. אני בספק אם שאר המותגים שאתה אוהב יעשו זאת לאורך זמן כמו שתי אלו.

דווקא המאזדה נחשבת הכי לא משעממת.

המאזדה הרבה יותר יפה והקורולה הזאת לא ממש מאובזרת. בשנת 2012 נתנו לדגם הזה כל מיני פיצ'רים ו7 כריות אוויר. (תודה באמת)

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

אושריקו אתה עתיק יומין.

גטס לא יצירת מופת והיא רחוקה מכך, אך בדיוק כמו הקורולה היא עושה את העבודה בצורה נאמנה ונחשבת אמינה, לא יקרה לתחזוקה ותביא אותך מA לB.

בתקציב הזה עם נסועה כזאת, דיזל רכישה הרבה יותר הגיונית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היתרון היחיד שיש לקורולה הוא במשוב האחורי המעט מרווח יותר. אם זה לא קריטי אין סיבה הגיונית לשלם יותר על הקורולה.

פורסם

חיסכון של כ1-2 קמ לליטר לטווח רחוק זה לא שיקול ?

לפי חישוב שלי זה יוצא כ300 שח בחודש הפרש (בהנחה שנוסע כ2000-2300 קמ בחודש)

פורסם

אם נמשיך את הקו, אז צריכת הדלק בקורולה תאזן את עלות הרכישה הגבוהה יותר רק כעבור 3.5 שנים. שווה את המחיר הגבוה יותר כיום?

חוץ מזה, ההבדל בין 20000 ל-30000 ק"מ בשנה הוא גדול מאוד. אם ההערכה נוטה יותר לכיוון 30, כבר עדיף לקנות דיזל.

• תוכן חדש...