Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבר המדובר של רוקפורד הוא מגבר זול שבהחלט עושה את העבודה שלו.

לא מדובר במגבר "קקה" ביחס למחירו וייעודו, אך בהחלט לא מדובר בעפרון הכי חד בקלמר.

מה אתה רוצה להגביר איתו ומה השאיפות שלך לתוצאה הסופית?

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

כרגע מותקן ברכב HU של PIONEER DEHP7250UB קומפוננט HERTZ DSK 165.3 וכן סאב Sealed Rockford punch Z . הם מחוברים למגבר ALPINE PMXF640 .

בגדול, מחפש איכות על חשבון עוצמה. יתכן מאוד והחלפת המגבר שברשותי לא תשנה יותר מדי עם מרכיבי המערכת הקיימים..

פורסם

אגב, ברשותי מגבר חדש באריזה של Soundstrem PICASSO P4.500 שעדיין לא ניסתי - פשוט נראה לי שה ROCKFORD או ה MASSIVE טובים ממנו מבחינת איכות.

פורסם

האלפיין שיש לך כרגע הוא מגבר טוב ואני לא רואה סיבה להחליף אותו.

אלא אם אתה מביא תקציב מכובד למגבר 4 ערוצים ברמה, כל המגברים שציינת יהיו פלוס מינוס באותה רמה ואני מאוד בספק שיהיה הבדל משמעותי בין אחד לשני.

מלבד הרוקפורד, אל תחשוב עליו בכלל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...