Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בחו״ל אפשר להשיג קטאנה איכותית מפלדה 1095 שעברה חישול במחיר של החל מכמה מאות דולארים (מניח באיכות מספיקה לאימונים בסיסיים). יש גם באיביי מבחר וגם באתרים יעודיים.

מישהו יודע מה הפרוצדורה של ליבא אחת כזאת לארץ? לא כל כך ברור לי באיזה קטגוריה זה נכנס, אבל לא הייתי רוצה שבמכס ישחיתו את הלהב. חיפשתי באינטרנט, אבל אין תשובות חד משמעיות.

מישהו התנסה ויודע מה התהליך?

יש אפשרות להשיג בארץ במחיר הגיוני מוצר איכותי לא מידיים פרטיות אלא מחנות לאויזרים לאומנויות לחימה?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמדומני שיש צורך באישור.

ישנו משתמש בשם PIKA007 שמבין בתחום ויש לו משתמש כאן (אאל"ט), ולחילופין בפורום IOPANEL. נסה ליצור איתו קשר.

M-TECH E46

פורסם (נערך)

יש טופס הצהרה שאתה צריך למלא עבור המכס + לקבל רשיון יבוא ממשרד התמ״ת.

טופס רשיון יבוא

http://www.moital.gov.il/cmstamat/rsrc/tfasim/sachar_hotz_yevu/h2.doc

חיפוש בגוגל של מסמך582 ימצא לך אותו.

http://taxes.gov.il/customs/CommercialImport/Documents/tzavmehes220306.htm

סכין שאינה אולר (לרבות חרב) אסורה ביבוא, למעט במקרים הבאים:

א. הסכין נועדה לשמש במקצוע ,במלאכה, בעסק, או לצורכי בית.

ב. הסכין נועדה לשמש למטרה כשרה אחרת. להלן דוגמאות למטרות כשרות אחרות: ספורט (סייף, אמנות לחימה, צלילה וכד'), מחנאות, אספנות, קישוט, סחר לצורכי אחת מהמטרות כאמור.

יבואן המבקש לייבא סכין המותרת ביבוא עפ"י הנחיות אלה, ימלא ויצרף לרשימון את טופס מכס 582 . כאשר היבואן הוא תאגיד, יש לצרף להצהרה אישור מרו"ח/ עו"ד החברה כי האדם אשר חותם על ההצהרה מוסמך לחתום בשם התאגיד.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני הזמנתי מארה"ב חרב + מצ'טה

שתיהן נעצרו במכס (הזמנות שונות בזמנים שונים).

מילאתי טופס במקום, שאלו כמה שאלות... וזהו. שחררו לידי את המוצר.

לא שילמתי כלום גם כן.

נ.ב

הזמנתי גם כמה גרזנים, סכינים שחלק מהן גדולות במיוחד.

כלום לא נעצר במכס והכל עבר. על אחת אפילו היה כתוב 'סכין', כנראה עוכבה במכס ושוחררה לבד.

פורסם
בחו״ל אפשר להשיג קטאנה איכותית מפלדה 1095 שעברה חישול.... באיכות מספיקה לאימונים בסיסיים

מה אימונים מה?

הצטרפת לדע"ש?

אתה מתאמן בעריפת ראשים?

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

כנראה יש הסלמה במלחמה עם האטיופים :-P

אגב למשתמש מתחיל הייתי ממליץ חרב מסוג אחר, אבל לא קטאנה/גינזו. חרבות יפניות עשויות פלדה מאיכות יחסית נמוכה, בערך כמו המכוניות שלהם (בגלל זה מייצרים אותן בשיטת קיפול), ועלולות להישבר לרסיסים בידיים לא מיומנות, בגלל ריכוז פחמן גבוה בברזל יפני.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
יש טופס הצהרה שאתה צריך למלא עבור המכס + לקבל רשיון יבוא ממשרד התמ״ת.

טופס רשיון יבוא

http://www.moital.gov.il/cmstamat/rsrc/tfasim/sachar_hotz_yevu/h2.doc

חיפוש בגוגל של מסמך582 ימצא לך אותו.

http://taxes.gov.il/customs/CommercialImport/Documents/tzavmehes220306.htm

תודה רבה לך.

d30DK, מתי עשית את ההזמנות האלו?

מה אימונים מה?

הצטרפת לדע"ש?

אתה מתאמן בעריפת ראשים?

אני מבין שאתה מדבר בניסיון אישי, תתחלק בחוויות וספר לנו איך זה שם. :-D

Fat Bastard, בגלל זה החרבות האמיתיות והיקרות בטירוף הן עשויות משני מתכות: אחת ללהב ואחת לשאר החרב ממתכת רכה יותר שלא נשברת לרסיסים ומשתמשים בחלק של מתכת רכה כדי להתגונן מחרב אחרת.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

דע"ש עורפים עם סכין כדי שזה יהיה יותר איטי, יותר דם, יותר כואב כביכול וכמובן מזעזע.

חרב עורפת במכה אחת.. זה לא כואב וזה מאוד מהיר.

אז אני לא חושב שדע"ש רוצים להיות פחות אכזריים..

פורסם

d30DK, לפני כמה זמן עשית יבוא של סכינים גרזנים?

פורסם
דע"ש עורפים עם סכין כדי שזה יהיה יותר איטי, יותר דם, יותר כואב כביכול וכמובן מזעזע.

חרב עורפת במכה אחת.. זה לא כואב וזה מאוד מהיר.

אז אני לא חושב שדע"ש רוצים להיות פחות אכזריים..

דאע"ש גם לא רוצים להיות לא יעילים

לערוף ראש עם סכין יהיה הרבה יותר קשה, מלוכלך, וייקח יותר זמן מלערוף ראש עם חרב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שימו לב שיש הבדל בין יבוא של סכינים וכלי עבודה (גרזנים נכנסים תחת הגדרה זו). חרבות הן עניין אחר לגמרי.

בא לי לייבא ליופי , יעשו לי בעיות?

לא. עם חרבות נוי (שהלהב שלהן קהה) אין בעיה. יבוא של חרבות "אמיתיות" זה החלק הבעייתי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
d30DK, לפני כמה זמן עשית יבוא של סכינים גרזנים?

במאי השנה.

הגרזנים וסכינים היו באותו משלוח, זה היה דרך BUY2USA ספציפית כי באמזון איתם היה יותר זול מאשר איביי.

החבילות שלהם עוברות דרך מכס כמו כל חברת שילוח אקספרס, והכל עבר חלק. לא שאלו לגבי הכמות (כי זה לא רק אחד), ולא הייתי צריך למלא כלום.

את השאר הזמנתי בעצמי דרך איביי.

• תוכן חדש...