Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

 

מבקש את חוות דעתכם לגבי תוצאות הבדיקה של הרכב שבכוונתי לרכוש.

הטופס הוא טופס של הבעלים שעשה את הבדיקה לפני שרכש בעצמו. מעדיף להתייעץ על פי הבדיקה הקודמת לפני שאקח בעצמי לבדיקה.

 

מנוע: מערכת תיזמון, החלף רצועות תזמון על פי הוראות יצרן. מערכת שמן, חוסר שמן במנוע, בדוק תצרוכת שמן בנסיעה.

 

מערכת קירור: קורוזיה וסימני נזילות מים בחיבורים.

 

תיקוני מרכב: תיקוני מרכב, משמעות נמוכה - נזק לפגושים, מעיכות / שריטות בצבע + פגמים.

 

העברת כוח: תיבת הילוכים אוטומטית - בלאי דיסקיות - נקישות יתר, לתקן / לכוון, גל הנע / ציריות, מרווחי יתר.

 

 

אלו הסעיפים שנמצאו לא תקינים. משהו קצת לא מסתדר לי: הבדיקה נערכה ביוני אך בינואר שלפני כבר הוחלף סט טיימינג מלא במוסך החברה מתועד בקבלה. בנוסף הרכב רק כמה חודשים אצל הבעלים, מה שמעלה חשד נוסף לגבי מטרת מכירתו.

חוסר שמן במנוע נחשב לכסת"ח? כי אם לא, זה כבר פרוז'קטור אדום. הרכב שנת 2007 עם 100K ק"מ.

 

הדגם נחשב יחסית למאובזר מאוד ונדיר לדגם, אם זה לא היה המצב, לא הייתי חושב אפילו להתייעץ.

אודה לעזרתכם. מיכאל

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

תודה אסף,

 

רצועת טיימינג וחוסר שמן אלו כסת״חים?

לא יודע כיצד ניתן לבדוק את חוסר השמן. יכול להיות שהמוכר דואג למפלס השמן אך הבעלים לפניו נסע ללא שמן.

 

ניתן לגלות בבדיקה לפני קניה נזק פוטנציאלי למנוע? לפי הבנתי בודקים קומפרסיה אבל זה כלל לא קשור.

 

תודה מראש

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

ההערה על החלפת רצועות תזמון - זה כסת"ח מארץ הכסת"חים.

מה שאותי היה מדאיג יותר - זה חוסר שמן במנוע: הזנחה של הבעלים הקודם, או מנוע ששורף שמן (או שניהם...).

תוכל לציין דגם הרכב בבקשה ?

alfa 156 2.5.

פורסם

וודאי. B4 2007 מנוע 2000 סמ״ק.

האקזמפלר הספציפי שנבדק הוא הדגם המפואר ביותר, אבל לא לפי האבזור תתקבל ההחלטה. השאלה היא איך אפשר לגלות נזק פוטנציאלי או קיים במכון בדיקה?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם (נערך)

מציע לך לקחת את הרכב למוסך שמכיר את הדגם ויוכל לבדוק את מצבו המכאני (גם כמובן מנוע) וזה יוכל למזער כל מיני כסת"חים שמכון בדיקה היה רושם (לא הייתי סומך על בדיקה קודמת שנעשתה ובנוסף - יש להסיר החשש מקנייה בשל מה שציינת שהרכב נמצא אצל המוכר מס' חודשים בלבד).

בנוסף - בדיקת שלדה אצל פחח - רצוי.

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה חולגי,

 

ניתן לבדוק נזק פוטנציאלי או קיים למנוע כתוצאה ממחסור בשמן? יש דרך לאמת ללא פתיחת המנוע? כמובן בהנחה שהסעיף של חוסר שמן הוא נכון.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

×
×
  • תוכן חדש...