Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה יותר חכם לרשום מה הדרישות שלך מהרכב ולפי זה נוכל להמליץ לך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

יש לי סיוויק חדשה. האצ'בק ידנית.

לתשומת לבך שהסדאן (4 דלתות) שונה מההצ'בק. למעשה יש להן רק אותו מנוע, גיר (באוטומטי) ושם. מכתבות רכב אני מבין שהסדאן פחות מוצלחת אבל היא בודאי יותר מרווחת.

גודל: ההאצ'בק פחות מרווחת ממשפחתיות עדכניות אבל יותר מרווחת ממה שנראית לעין.

גיר: לי יש ידנית אז זה מושלם עבורי. אני חושב שהאוטומטית באה עם גיר פלנטרי רגיל = אמין ונעים אבל פוגע בביצועים ובצריכת הדלק

מנוע: 1800 וחביב סך הכל. חלק ונעים גם בטורים גבוהים. אבל אל תקנה את הפרסומות של הונדה, הוא לא ספורטיבי ולא חזק במיוחד. קצת יותר חזק מ 1600 רגיל בזכות הנפח הקצת יותר גדול. אין לו את יתרונות/חסרונות הטורבו של חלק מהמתחרים. שקט מאוד בנהיגה רגועה.

אבזור: פחות מהמקובל, בטח בהתחשב במחיר

נוחיות: נוחה אבל לדעתי לא חריגה במיוחד בהשוואה למקובל. שקטה מאוד.

הגה ומתלים: לא ספרטיבית וללא ריגושים. בדומה לאופציות האחרות שאתה שוקל.

צריכת דלק: בידני מצויינת. 1:12-14 משולב עם נטיה לבינעירוני ובלי נסיון מיוחד לחסוך. בנסיעות בינעירוניות ראיתי גם 1:15 ואף יותר. כמעט תמיד מפעיל את המצב החסכוני שמרסן תגובת דוושה. אני מניח שגם האוטומטית טובה מהמקובל.

מזגן: בסדר גמור אבל לא מהסוג המקפיא.

אמינות ועלויות תחזוקה: 10 חודשים ללא בעיות (קניתי אותו כשהיה 20 חודשים על הכביש). המוסך של היבואן לא זול. בונה על האמינות הידועה של הונדה.

עבורי היא מצויינת כי היתרונות שלה חשובים לי ואני די אדיש לחסרונות. וגם בתור חובב ידני לא היו לי הרבה אופציות.

מידע כללי המתחרות שהצעת מציעות מחיר רכישה עדיף ואבזור עדיף. יותר מרווחות. שתיהן מצטיינות באמינות וסחירות לא פחות מההונדה.

לדעתי שתיהן עם גיר רציף, לטוב ולרע.

ניחוש שלי ששתיהן מעט איטיות מההונדה ולא חסכוניות יותר ממנה בצריכת הדלק.

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם

להורי יש את הדגם הנוכחי של הסיביק ולפני זה היה להם את הדגם הקודם שלדעתי היה מוצלח יותר. לדעתי הסיביק מתומחרת גבוה מידי מהמתחרות ולא מציעה יתרון משמעותי עליהן. למרות שהרכב עולה יותר האבזור יותר דל, צריכת הדלק לא מדהימה 1:12. הרכב עצמו נוח ונוסע סבבה אבל לא משהו יוצא דופן.

לכמה חברים שלי יש את הקורולה החדשה וכולם מהללים אותה. לדעתי הקורולה או הסקודה אוקטביה נותנות תמורה טובה יותר למחיר.

פורסם

משלושת האפשרויות הקורולה נותנת תמהיל טוב ברוב הסעיפים. אפילו במערכת המולטימדיה היא טובה (במיוחד אם יש לך נייד של סמסונג)

כמו שאמרו: הסיוויק ענייה באבזור, נמוכה מידי, יקרה מידי וצפופה מאחור.

הסוזוקי מנצחת רק בסעיף המראה הקרבי (לדעתי). אז תלוי מה חשוב לך...

פורסם

אז כך:מצאתי שני סיוויקים,ועכשיו דילמה חדשה,סיוויק שחורה עם 60K ק"מ אוטו נקי ללא שריטות או סיוויק לבנה עם 88K עם תיקוני פח ושריטות אבל ב7000 שח פחות,סיויק הראשוה מפחיד אותי קצת צבע שחור

פורסם

איזה שנתון הרכב? זה הדגם מהדור הנוכחי או הדור הקודם? (דור קודם = מה שיש לך בסמלון) מה מקוריות הרכב? אם זה מליסינג או השכרה - יצא לך לראות טופס בדיקה? מה התקציב שלך באופן כללי ומה הדרישות שלך? שאלתי אותך את זה והתעלמת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא נתת יותר מדי פרטים על הכלות המיועדות.

בכל מקרה אציין רק שאני הייתי בהחלט מעדיף לחסוך 7000 ש"ח ולקבל רכב עם קצת שריטות ותיקונים.

אבל מוטב שתפרט קצת בקריטריונים האחרים שנדע קצת יותר טוב.

פורסם

מדובר על סיוויק 2012 צורה אחרונה,אני מחפש בשני כיווונים,או משפחתי: סיוויק,קורולה,או כיוון שני ג'פ עירוני כגון: crv,rav4,kashkai,ix35 חשוב שיהיה חסכוני, אני לא מצפה 1:15 לפחות 1:10

פורסם

תיקח בחשבון שניתן למצוא סיוויק בהנחה ניכרת מהמחירון.

תוכל לבדוק באוטו סנטר הטרייד אין של הונדה.

לפני כחודשיים הציאו לי האצבק 2010 ב 10K פחות מהמחירון לרכב יד ראשונה פרטי עם km64K .

מה שכן היה טסט ל3 חודשים

• תוכן חדש...