Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שילכו קיבינימט מי-עדן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואחר כך מתלוננים על יוקר המחיה...

יש נוחות (למשל, מים זורמים או אסלה)

ויש מותרות. שליח שמביא לכם מים (זה נשמע טפשי כשמנסחים את זה ככה)

זה מותרות מהסוג שמתאים יותר לדיקטטורים אפריקנים ולא למעמד בינוני ממוצע.

בקיצור, בילבלו אתכם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

התובנות שלי בנושא:

1. אכן מי עדן משתינים (מים מינרליים?) על הלקוחות. היינו לקוחות שלהם, היה טעם לוואי במים. בסופו של תהליך התנתקנו.

2. נביעות - המים היו בסדר, שירות הלקוחות מחפיר. כשביקשתי להתנתק מהם החלה סאגה במהלכה אויימתי על ידי החברה ועורכי דינה, איימתי בחזרה בפניה לרשות לני"ע על זיוף נכסים בדוחות הכספיים (היא חברה בורסאית), וכל זאת דרך היו"ר והמבקר הראשי של החברה ולא דרך המנכ"ל וחבורת העגלים שמקיפה אותו. שלא תעז להתחבר אליהם. סיפורים כמו שהיו לי התפרסמו בתקשורת ואנשים שילמו לחברה הבזויה הזו מאות שקלים סתם.

3. תמי 4 - חלק מתאגיד שטראוס הדורסני. לא תודה. הם גם מכרו לאבי שהיה אחרי אירוע מוחי, בטלפון, שירות לשלוש שנים. הוא נפטר הרבה לפני ששלוש השנים הסתיימו.

טרי מהפורום http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?548585-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%AA%D7%9E%D7%99-4-%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%95%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%95-3-%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A3-%D7%94%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A2%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%97%D7%91%D7%99%D7%9C%D7%AA-%D7%AA%D7%97%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%94

4. כרגע אצלי בבית מותקן אלקטרה בר, כבר שלוש שנים. כשהיו תקלות הם באו מייד לתקן. גם את אימי העברתי לאלקטרה וגם היא מאוד מרוצה מהשירות. כרגע הם הפייבוריטים שלי.

עריכה אחרונה על ידי discoTD5

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

האלקטרה בר נראה אטרקטיבי.

כמה כל העסק הזה עולה?

ההתקנה של ברז נוסף תתבצע על ידינו אבל המערכת סינון והבר עצמו כמה יעלו בערך?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מים של מקורות, בלי שום מסנן בדרך. הכי זול, הכי טעים. אם רוצים מים קרים יש בר במקרר, פילטר עולה 85 ש"ח באיביי (תוצרת בריטית, המקורי של סמסונג בין 160 ש"ח באיביי ל-250 בשירות בארץ) וטוב לחצי שנה. מים חמים - קומקום חשמלי.

מים מינרליים - רק בטיולים, בגלל הבקבוק, לא בגלל המים. כולל מילוי הבקבוקים מהברז.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא לכולנו יש בר מים במקרר :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא יודע איך אתם מסוגלים לשתות מהמים החמים של כל הברי מים למינהם.. המים פשוט לא רותחים והקפה יוצא מגעיל מכיוון שהוא לא רותח.

פורסם

מתוך נסיון עם ברים בעבודה - האגרופן צודק.

לגבי הבר במקרר - כתבתי שבשימוש רק כאשר רוצים מים קרים, ואני מוסיף - כאשר נמצאים בקומת הסלון. כאשר אני בחדר השינה או בעלית הגג אני לא טורח לרדת למטבח, אלא שותה ישר מהברז הקרוב. ואלה רוב המים שאני שותה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סיפור קצר על תמי 4, רכשתי את הבר (טעות, טעיתי, טועים...) ב 36 תשלומים שווים ללא ריבית ללא הצמדה (אעלק, זה פשות כבר היה בתוך הסכום), הסתיימו ה 36 חודשים, הסתיימה האחריות, שלום שלום ואל תבואו לי בחלום.

פתאום חיוב שלהם של 2200 ש"ח בויזה! :shock:

טלפון בהול אליהם ושיחה מוקלטת :

אני: "מה העניין, מה הורדתם לי 2200 ש"ח?"

מוקדנית" עפי...בלה בלה בלה...תן לי למרוח אותך בקשקושים...בלה בלה בלה" אחרי עשר דקות של עצבים לא אמרו לי מה מהות הסכום איבדתי את הסבלנות ואמרתי לה שעכשיו היא אומרת לי על מה החיובים, אני פונה למשטרה על גניבה.

רק אז גילו לי שזה על חידוש אחריות ל 3 שנים +ערכת סננים+ נורת UV לשני המכשירים.

לא רציתי, לא ביקשתי, לא דיברו איתי, לא שאלו, כלום.

ואם זה לא מספיק, תוענים שדיברו איתי בשיחה שאני יזמתי.

התקשרתי לישראכארד, ביקשתי להתכחש לעיסקה (קצת בעייתי כי התמורה, למרות שכלל לא הזמנתי אותה, נמצאת אצלי בבית), סיפרתי הכל למוקדנית והיא העלתה נציג תמי4 על הקו, ביקשה לשמוע הקלטה של השיחה.

אין שיחה!

ואז הבזיק לי רעיון, שאלתי את המוקדנית של תמי4 מאיפה בכלל יש להם את הפירטי אשראי אז האהבלה אומרת (בנוכחות נציגת ישראכארד), אה, יש במערכת את הנתונים שלך מהעיסקה הקודמת!!! (עבירה חמורה ביותר, אפילו פלילית).

נציגת ישראכארד אמרה שזה חמור מאוד, זו גניבה, העלתה מיד על הקו מישהוא מבטחון ישראכארד שלקח ממני פרטים.

בקיצור, נסיון הגניבה של תמי4 לא צלח, אני בטוח שהם עושים איזה 200-300 כאלה מידי יום!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באמת שאני לא מבין,

אני לקוח נביעות כבר כ 5 שנים,

לא ניתקלתי אפילו בפרומיל אחוז של התלונות כאן,

המים מצויינים,מגיעים בזמן,טעימים,השרות לקוחות אדיב ומהיר,

וגם תתפלאו... המחיר סביר,והוגן,שעדיף לי מלסחוב מים הביתה,

יוצא כמעט אותו דבר,היתה לי בעיה אחת עם יום חלוקה ובאמת ניסו לסייע

ככל הניתן ומכל הלב,ואפילו שקלתי לעזוב,בסוף הסתדר העיניין,אחרי שהתפשרתי מעט,

ואף קיבלתי הטבה נוספת מהם.

פורסם
כל מי שרוכש מי עדן/נביעות:

אתם מבינים שאתם משלמים כסף על מים ששייכים לכם?

אלו מי גשמים, שירדו בשטח המדינה שלכם. ורק בגלל שמישהו קנה את השטח הזה, לא אומר שצריך לשלם לו אקסטרה כסף על אריזה יפה.

הגיע הזמן שתעברו למי ברז מסוננים.

הזכרת לי משהו אחר.

כשהייתי קטן, והיינו גרים בקייב, אוקראינה, היינו נוסעים עם ג'ריקנים למעיינות שהיו בסביבה, והיינו ממלאים מי שתיה הביתה חינם אין כסף, רק שהיה רצוי להרתיח את המים האלה לפני שתיה.

היום אני קונה מים בשישיות בקבוקי 1.5-2 ליטר. רוצה מים קרים? שם בקבוק במקרר. רוצה מים חמים? ממלא קומקום.

לא מבין מה הקטע עם כל הברי מים האלה, ועוד לשלם עליהם כל חודש (זה לא אמור להיות מוצר חשמלי שאתה קונה, מתקין, מחפיף פילטרים מדי פעם ושלום על ישראל?).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...