Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרר LG - לא מקרר מספיק טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אצלי - מדיח כלי, מכונת כביסה, מיבש (שני האחרונים נרכשו בחודשים האחרונים, אבל היו בעבר מספר מכונת בוש וסימנס ומיבש קונסטרוקטה, כולם היו מצויינים), תנור אפיה שואב אבק ועוד כהנה וכהנה. מצד שני - מקרר סמסונג שמתקרב לגיל 10 (שירות סביר בהחלט), מקפיא ליבהר (היה מציין 6 שנים, עד שלאחרונה אשתי הפעילה יותר מדי כוח ושברה מגרה. ממתין לחדשה, המחיר קרוב ל-500 ש"ח), כיריים אינדוקטיביים סאוטר (בעבר גם כיריים גז ותנור אפיה שהיו מצויינים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יובל, מה דעתך לגבי התקלה?

קטונטי מליעץ בתחום.

יש לי מקרר SBS של בקו (גם ברימאג) שלפעמים מתחרפן ומקרר פחות מדי בתא הקפאה או בתא הקירור. החלפתי כרטיס בקרה בחדש ולא עזר. החלפתי חיישני טמפרטורה (יש שנים) וגם לא עזר. I'm clueless.

:turn-l:
פורסם

מבקש לקחת את הבדיקה שלי בערבון מוגבל בשלב הזה. בדקתי במקרר של הוריי ושם שוב נראית אותה צורה של גרף אך עם תוצאות אבפילו גרועות יותר. לא לקחתי בחשבון את היכולת של המזון לשמור על הקור שלו. הבדיקה הנכונה היא כנראה לשים תרמיסטור בתוך כוס מים שנמצאת במקרר, ולא כמו שאני מדדתי את הטמפרטורה והלחות של האוויר במקרר. אעדן כשאתארגן על הטרמיסטור.

מה שכן, נשארו עם הרעש ממאוורר המקפיא. אני מרגיש הרעש נגרם משתי סיבות אפשריות:

1. משום מה המאוורר מסתובב במהירות גבוהה מדי, או שהוא תקול ובמהירות גבוהה הוא מרעיש. ידוע לי שהמאורר הזה פועל בשתי מהירויות שנשלטות ע"י הכרטיס האלקטרוני. במהירות האיטית שלו, המאוורר לא מרעיש כלל.

2. הצטברות קרח סביב המאוורר שנשמעת בצורה חזקה יותר כשהמאורר עובד במהירות הגבוהה שלו. זה המאורר אגב: http://www.repairclinic.com/PartDetail/b200p4/LG-Refrigerator-Fan-Motor/EAU60694512/2400632?ss=a4b200c53&mr=0

תקלת כרטיס היא פחות הגיונית שכן הכרטיס הוחלף לפני שלושה שבועות וגם בכרטיס הקודם היה את אותו רעש שבא והולך.

פורסם
קטונטי

קטונתי :mm_blush:

מבקש לקחת את הבדיקה שלי בערבון מוגבל בשלב הזה. בדקתי במקרר של הוריי ושם שוב נראית אותה צורה של גרף אך עם תוצאות אבפילו גרועות יותר. לא לקחתי בחשבון את היכולת של המזון לשמור על הקור שלו. הבדיקה הנכונה היא כנראה לשים תרמיסטור בתוך כוס מים שנמצאת במקרר, ולא כמו שאני מדדתי את הטמפרטורה והלחות של האוויר במקרר. אעדן כשאתארגן על הטרמיסטור.

מסכים לגבי צורת הבדיקה. השינוי בטמפרטורת האויר בין הזמן שבו המדחס פעיל לבין הזמן שהוא איננו, הוא גבוה. גם אני ביצעתי מדידות על ידי מד חום דיגיטלי עם פרוב חיצוני שטבול בכוס מים (או קרח, במקפיא).

:turn-l:
פורסם

בהחלט ייתכן רעש בגלל הצטברות קרח באיזור המאוורר, מצד שני הרעש היה אמור להיות גם במהירות נמוכה (אלא אם לפתח תיאוריית קונספירצייה שהכוח הצנטיפטלי גורם לעיוות גדול יותר בציר במהירות הגבוהה ואז הכנפיים נוגעות בקרח). אצלי בסמסונג גם היה רעש, היו גם טכנאים שפשוט נפטרו מהקרח מסביב למאוורר, אבל הרעש חזר אחרי זמן קצר. בסוף אני פירקתי וגיליתי שהקרח סתם את תעלות הניקוז ולכן הקרח חזר במהרה. ניקוי ייסודי וכבר יש שקט הרבה זמן.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

עדכון ביניים,

אתמול נסעתי למחסן של ברימאג בחולון לקנות מאוורר חדש לפי המלצה שאני מקבל מטכנאים בארה"ב. נתתי את הדגם של המקרר שלי, נתנו לי מאוורר, שאלתי אם בטוחים שזה זה - אמרו כן.

היום פירקתי את הכיסוי של המאייד, היו הרבה טיפות קרח מסביב לבית של המאוורר, מה שמסביר את הרעשים שבאים והולכים במיוחד במהירות הגבוהה. מה גם שהחור שמנקז את המים מההפשרה היה סתום בקרח. פתחתי את החור, וידאתי שזורמים שם מים.

עכשיו הגעתי להחליף את מנוע המאוורר, מפרק את המנוע הישן, מרכיב את החדש על כיסוי המאייד, מנסה לסדר את החוט שלו במקום....ו... קצר מדי!!! מסתכל על המאוורר, נתוני אמפר שונים! בקיצור, לא נתנו לי את המאוורר הנכון, עצבים:evil:. החזרתי את המנוע הישן וסגרתי הכל. בינתיים שקט, עכשיו נראה אם יצטבר עוד קרח. חזרתי לברימאג, ושאלתי איך יכול להיות שאני נותן דגם של מקרר ומקבל את החלק הלא נכון, אמרו שזה מה שהיצרן נתן. חרטא. אפילו אין להם סכמה של המקרר שלי. בלאגן שם. אין להם מושג.

אמשיך לעדכן לגבי הרעש.

• תוכן חדש...