Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרר LG - לא מקרר מספיק טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על מקרר LG בן כשנה וחצי, מה שנקרא FRENCH DOOR , שתי דלתות שתי מגירות מקפיא. http://www.brimag.co.il/?CategoryID=736&ArticleID=3013 . הוא עשה בעיות מהיום הראשון בדמות רעשים ממאוורר המקפיא, היה מפסיק לפעול לבד כולל תאורה, מאווררים, מדחס וכד. החליפו כרטיס פעמיים באחריות. מבחינתם תקין. זה יילך לבית משפט.

הבעיה כרגע מעבר לרעש, לדעתי הוא לא מקרר מספיק טוב. יותר מדי פעמים אני שומע שהמדחס והמאוורר שבתא ההקפאה מפסיקים לעבוד. יש למקרר TEST MODE, שבו בודקים את המדחס / מאורר / דמפר / מפשיר. הבדיקות עברו בסדר, את בדיקת המפשיר לא השלמתי לחלוטין.

בניתי LOGGER של טמפרטורה ולחות ע"י ארדוינו ושמתי אותו במקרר ללילה, השוויתי את קריאות החיישן שלו לקריאות חיישן אחר שיש לי שמתחבר למולטימטר שלי. זהות. אז אני מניח שזה עובד בסדר. מצורף פה הלוג. במיוחד מעניינים הטווחים שבין 2 בלילה ל 6 בבוקר. יש שם CYCLE שעולה ויורד סיסטמטית בין 4 מעלות ועד ל 9 מעלות, זה קורה כל 25 דקות לערך. מן הסתם לא תקין.

מי החשודים שלי? בדקתי את ההתנגדות של החיישן טמפרטורה שבפריזר, יש לי טבלה להשוות אליה, זה היה נראה לא הכי בכיוון. האם זה הגיוני שזו הבעיה?

אשמח לכל עזרה.

שבת שלום,

שחר

טמפרטורות מקרר.jpg

פורסם

לציין גם שנראים נטיפים קלים של קרח בתא ההקפאה על הפאנל האחורי. וחוץ מזה המאורר של הפריזר מרעיש, יש לו שתי מהירויות, משום מה במהירות הגבוהה הוא מרעיש, אולי כי הצטבר סביבו מעט קרח. גם לא ברור מתי המהירות הגבוהה נכנסת ומדוע.

פורסם

הם טוענים שיש 5 סנסורים במקרר עצמו (למערכת מולטי אייר פלוו), זה אמיתי ? בדקת את כל החיישנים ?

טמפ' של 4-9 מעלות בתא הקירור היא לא מספיקה בלשון המעטה, אתה אמור לקבל טמפ' שנעות לרוב בין 2 ל 4 מעלות בשביל קירור טוב.

על כמה מכוונת טמפ' היעד של תא הקירור ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חיישנים : תא קירור, תא הקפאה, חיישן של המפשיר, חיישן למייצר קרח.

החיישן של תא הקירור שולט רק על הדמפר, שם לא הבעיה שלי לדעתי. וחוץ מזה בדקתי את ההתנגדות שלו ותקין.

הטרמיסטור של תא ההקפאה הוא זה שאחראי לכניסה של המדחס, מאורר קונדנסור, מאורר אבפורטור.

מהגרף שצירפתי, מה ניתן להבין?

פורסם
הם טוענים שיש 5 סנסורים במקרר עצמו (למערכת מולטי אייר פלוו), זה אמיתי ? בדקת את כל החיישנים ?

עכשיו הבנתי למה התכוונת חמישה חיישנים לתא הקירור. עאלק. הנה סרטון מיוטיוב

פה מדובר על שלושה. גם זה חרטא. יש חיישן אחד בתא קירור וחיישן אחד בתא ההקפאה. באיזור התחתון של תא הקירור ניתן לווסת את הקור ע"י מגוף ידני שפותח וסוגר פתח על תעלת האיוורור שמגיעה מהפריזר.
פורסם

שלח להם בדואר רשום את הגרף שיצרת, רצוי עם גרף מקביל של טמפרטורה מחוץ למקרר, עם דרישה לתקן את הדרוש תיקון עקב סכנת הרעלת מזון.

לא יתקנו, תביעה קטנה ותביא איתך את ההוכחה שסיפקת להם את כל המידע והתעלמו ממך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תביעה תהיה גם תהיה. וההמלצה שלי לכל אחד מכם, לא להתקרב למוצרים שברימאג נותנים להם שירות. לא בגלל שהמוצרים לא טובים, אלא פשוט כי השירות מזעזע, מתחת לכל רמה, במקרה שלי זה למקרר ב 11 א"ש שמיומו הראשון לא עבד כשורה.

פורסם

מה חדש? ברימאג הצטרפו לקריסטל. איזה נותן שירות נורמלי נשאר? בסוף עוד נצטרך לעשות יבוא אישי וגם לחפש טכנאים עצמאית. הכי בטוח.

פורסם

אצלי יש מקרר של שארפ 4 דלתות, אחרי הפסקת חשמל התקלקל המנוע של התריס בין המקפיא למקרר.

הזמנתי טכנאי של החברה, הוא הגיע אחרי יום ותוך כמה דקות תקן את התקלה.

שירות מצויין!

פורסם

יש עוד כמה נותני שירותים סבירים כנראה. B/S/H יבואני בוש, סימנס וקונסטרוקטה. התחילו להביא מקררים אולי שווה לבדוק אותם. יש גם את שארפ כמו שהזכירו כאן.

פורסם

אוי כמה שאתה צודק. המטבח שלנו, כולו למעט המקרר מתוצרת בוש/סימנס כולל מכונת כביסה ומייבש. הפריט היחיד שלא היה להם לפני כשנתיים כשקנינו הכל היה מקרר .

גילוי נאות: אני עובד של סימנס. לא קשור כלל למוצרי צריכה או חשמל, אז אני חושב שאני אובייקטיבי.

• תוכן חדש...