Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למי שרוצה מתאם OBD2 בחינם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 291
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתמול שלחתי להם הודעה והחזירו לי תשובה שכנראה יגיע אליי בתחילת שבוע הבא.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

טוב, אחרי שסנכרנתי את ה-OBD עם הסמארטפון בפעם הראשונה, הפעמים הבאות ברגע שאני מחבר אותו לרכב ומפעיל את הטורק הוא עובד ישר. מעולה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
עד כמה העיקוב הזה רציני ?

הוזמן לפני שבוע+ ולא הגיע...

גם אני הזמנתי בלילה מרביעי לחמישי בשבוע שעבר ועדיין לא קיבלתי אותו, אחרי כמה ימים קיבלתי מייל התנצלות על העיכוב.

פורסם

9. הסרת אחריות החברה איננה, במפורש או משתמע, ממליצה, תומכת או נושאת בכל אחריות שהיא לשימוש בשירותים והעזרה הניתנים או נמכרים ע"י השירות משתמש אחר או לנזק הנובע משימוש בשירותים ו\או במחבר ה- OBD. החברה לא תישא באחריות לכל נזק כלשהו, לרבות נזק עקיף, מיוחד, אגבי או ארעי, בין אם נגרם כתוצאה או בקשר לשימוש בשירותים, לרבות השירותים והעזרה הניתנים או נמכרים ע"י משתמש אחר, או על כל מידע אחר הנובע משימוש באפליקציה ו/או בשירותים, בין אם החברה הודיעה למשתמש על אפשרות לנזק כזה. האפליקציה ו\או השירותים, לרבות התכנים הניתנים למשתמשים "כמות שהם" (AS IS), ללא כל התחייבות או אחריות מכל סוג שהוא, באופן מפורש או מכללא, לרבות בין השאר, אחריות לזכות בעלות, או לאי הפרה או אחריות כלשהיא לאיכות מסחרית או להתאמה למטרה מסוימת. החברה אינה אחראית ואינה מעניקה מצגים לגבי היכולת או העדר היכולת להשתמש בשירותים, או לגבי התוצאה של השימוש בשירותים, וכן לא תישא בכל אחריות לגבי נכונות, איכות, זמינות, אמינות, שלמות, התאמה, תועלתיות ויעילות התכנים אשר נכללים בשירותים. החברה אינה מתחייבת לכך שהשימוש בשירותים יהיה מאובטח, מדויק, שלם, נטול הפרעות, נטול תקלות או חופשי מווירוסים, תולעים, רכיבים מזיקים או מגבלות אחרות בתפקוד. שיםלב: הינך מודע ומסכים לכך שהשימוש באפליקציה ו\או בשירותים הם באחריותך הבלעדית.

just sayin'

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

הם לקחו הצהרת הסרת אחריות סטנדרטית, והלכו צעד אחד רחוק יותר. נראה לי סוג של הומור או התערבות שאף משתמש לא באמת יקרא עד לשם.

כל הכבוד על האבחנה!

בעיני זה מוזר, לא מתחבר עם שירות כזה רציני.

ואגב, המתאם הגיע באמת יום וחצי לאחר ההזמנה. לא מתאים בשני רכבים וכן מתאים בפורד פוקוס.

פורסם (נערך)
...וכן לא תישא בכל אחריות לגבי נכונות, איכות, זמינות, אמינות, שלמות, התאמה, תועלתיות ויעילות התכנים אשר נכללים בשירותים. החברה אינה מתחייבת לכך שהשימוש בשירותים יהיה מאובטח, מדויק, שלם, נטול הפרעות, נטול תקלות או חופשי מווירוסים, תולעים, רכיבים מזיקים או מגבלות אחרות בתפקוד. שיםלב: הינך מודע ומסכים לכך שהשימוש באפליקציה ו\או בשירותים הם באחריותך הבלעדית.

לא הבנתי בהתחלה מה הבעיה עם הנ"ל עד שהגעתי לשורות המצוטטות. הזוי. הם מפתחים את התוכנה, אז הם כן צריכים להיות אחראיים על עניין הרכיבים המזיקים. לגבי החלק הראשון, אני מבין למה זה נכתב, לא תמיד הדברים תלויים בחברה.

בכל מקרה, לאחר שביצעתי בדיקה, בלוטות' לא עובד לי על הטאבלט שעליו התקנתי את התוכנה, וטאבלט נוסף שיש לי מריץ אנדרויד 2.3.3, אז התוכנה לא רצה עליו... מצד שני טורק עובד בלי בעיות.

עריכה אחרונה על ידי The Coolest
פורסם

מישהו הצליח להתחבר לOBD דרך LG G3?

הוא מבקש סיסמא להתחברות, אני מקיש 1234, ואז הוא חוזר בלופ אינסופי לבקש סיסמא לאחר שנכתב על המסך כי ישנה שגיאה או משהו כזה.

פורסם

אעדכן שבאלרו שלי המתאם שלהם לא מצליח להתחבר לשום אפליקציה , ועם המתאם שקניתי באיביי (ELM 327 כחול) מתחבר לכל האפליקציות כרגיל כולל לאנג'י.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

מוזר, בשיחת הטלפון לפני מעל לשבוע נאמר לי על ידי הנציגה כי יישלח אלי רכיב משופר

שיתאים לרכבי, במהלך השבוע. השבוע חלף ולא שמעתי מאנג'י.

פורסם

לדעתי העומס הוא לא הסיבה לכך שהם לא שולחים כעת.

לאחר ריבוי כישלונות של המתאם הנוכחי אצל חלק לא מועט מהמשתמשים, לדעתי הם ממתינים

להגעת מתאם מסוג אחר שיהיה איכותי יותר ולא ייכשל במשימה כמו הנוכחי.

פורסם
ניסית 0000?

יצאתי לבדוק עם מכשיר נוסף, הצלחתי לעבור את השלב של הסיסמא בעזרת 1234, אבל לא יותר מזה, לאחר הזיהוי הוא לא מצליח להתחבר לרכיב.

האם ייתכן שהרכיב OBD בעייתי?

• תוכן חדש...