Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השטיפה שלי מתחילה עים צינור מים רגיל להורדת אבק ולכלוך וריכוך המשקעים הדביקים יותר.

אחרי ריכוך מגיע שלב הכפפה וסבון של מגויירס,שטיפה חוזרת ואם צריך אז שוב סבון.

ראיתי שיש כאלה שמקציפים בעזרת מקציף שקונים בחנות.

למה בעצם מקציפים? והאים צריך להשאיר את הקצף כמה דקות ואז כפפה?

פורסם

השמפו כשהוא מקציף מכסה את הרכב ובד"כ גורם ללכלוך "להתנתק" ממקומו - לאחר כיסוי הרכב בשמפו אתה פשוט עובר עם גרניק או לחץ מים חזק ומוריד את הלכלוך ללא מאמץ של שפשופים וכביכול פחות סיכוי בלשרוט את הרכב

Opel Adam S 2017

פורסם

האבק כביכול מתנתק מהרכב ויורד עם השמפו

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

דבר ראשון אתה צריך מכונת שטיפה (גרניק)

בנוסף לקנות מקציף טוב ולא המקורי שבא איתו

ושמפו מקציף יש לך כמה טובים

יש את סיטרוס, מר פינק ועוד..

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

הסיטרוס לא מיועד להקצפה, המיסטר פינק וההאנידיוו נותנים תוצאות מרשימות למדי (עם מקציף שמורכב על גרניק, אין לי מושג איך זה על הגלוריה).

M-TECH E46

פורסם

יש כאלה שגם מקציפים עם סיטרוס (גם בסרטונים ביו טוב של כימיקל גייז הם מקציפים איתו) אבל אכן הפינק עדיף לגמרי ממה שאני רואה מיועד לזה בעיקר

Opel Adam S 2017

פורסם

ברור שאפשר. אפשר להקציף כל דבר.

אבל אם קונים ומייעדים שמפו עבור הקצפה, הסיטרוס לא תהיה הבחירה שלי (הוא מעולה לשלב השטיפה עצמו שלאחר הפרי-ווש)

M-TECH E46

פורסם

הסיטרוס יודע גם להקציף יופי. פינק זה שמפו יעודי שנוצר בשביל הקצפה.

אבל בכול מקרה קצף זה בעיקר סתם מעגניב. היתרון היחיד שלו שהוא נדבק לפח ועושה אפקט של השרייה של הסבון על הפח ונותן לו קצת יותר זמן לפרק לכלוך ולסכך.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...