Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הבולמים עייפים, ורציתי לשמוע מה המחירים לבולם, ומה מומלץ קייבה או מונרו?(ומאיפה אפשר לקנות בזול?)חושב להחליף את כל ה-4, מומלץ להחליף גם כריות בולם?(אם כן מה מחירם?)

כמה עולה עבודה של החלפת זוג בולמים?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם

מה הסיבה שאתה רוצה להחליף את כל ה 4? כולם סיימו את חייהם?.

כדי להגיד לך מאיפה אפשר לקנות בזול תצטרך לומר לנו מהיכן אתה בארץ ‎;)‎.

בגדול העבודה לא זולה ממה שאני סוכר בסיויק 2004 שהיתה לי כמובן תבדוק כמה זמן אחריות אתה מקבל זה מאוד חשוב (אני קיבלתי על בילשטיין שנתיים אחריות וזה לא היה במוסך מורשה הונדה).

• ספונסר פורום
פורסם

המחיר לבולמים מקוריים נמוך היום, לדעתי החלפת כל ה4 בולמים יתנו את התוצאה הוובה ביותר.

אורן

פורסם
מאזור חדרה רוצה להחליף כי הם מרעישים מה שכן הם לא נוזלים.

בחדרה יש לך את אור חלפים באיזור תעשייה...צור איתם קשר ואם החלטת לגשת אליהם דבר איתי אדאג לך למחיר עלות אצלם.

• תוכן חדש...