Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עומד בפני רכישת רכב משפחתי חדש (או בקיצור, לא כיף למאזדה דמיו שלי לבד).

צדו את עיניי שתי אופציות מעניינות:

1) שברולט קרוז טורבו (גירסת אצ'בק).

2) רנו קליאו סטיישן

שתיהן מודל 2014.

התקציב הוא 100,000 ש"ח ואינני מעוניין לחרוג יותר מדי.

אני מודע לכל מבצעי הליסינג 0 ק"מ למינהם וסורק את האתרים האלו באופן יומי (את הרנו לא מצאתי שם).

אני מודע לכך שהקליאו אינה נופלת ממש בקטגוריה של משפחתית אך מבחינת גודל תא המטען היא בהחלט מספיקה.

ליבואן שברולט יש מבצע (שעומד לפוג עוד יומיים) ואינני יודע האם הוא ימשך לאחר מכן.

מה שאני כן יודע שניתן להשיג את הקרוז טורבו (גירסת אצ'בק) ב 100,000 ש"ח.

אני פתוח להצעות נוספות כמובן ואשמח לשמוע את דעותיכם

תודה מראש,

בן.

פורסם

לשברולט קרוז שוק בעייתי ולגרסת ההאצ׳בק אין בכלל שוק (לא נמכרות כמעט).

בכמה הנחה מדובר, רק הנחה גדולה מאד אולי תשנה את התמונה.

גם לגבי הרנו קליאו, הייתי רוכש אותה, בייחוד בשלב זה של השנה, רק בהנחה ניכרת מאד.

אחרת הייתי מחכה למבצעים שיהיו בינואר שנת 2015.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

די לאשליות. מבצעים יש כל הזמן. אין צורך באמת לחכות לסוף השנה. היום מביאים רכבים במהלך כל השנה, ואת הקליאו רק התחילו להביא - מה שאומר שאם באמת הם יתקעו עם מלאי שצריך למכור זה יהיה רק בעוד שנה. הקליאו רכב מצויין ולדעתי השוק שלו יהיה חזק משל הקרוז בעתיד. מה גם שצריכת הדלק עדיפה וכך גם האבזור.

פורסם

את הקרוז טורבו אצ'בק (מהיבואן במבצע) ניתן לרכוש ב 100,000 - בליסינג 0 ק"מ ניתן לרכוש ב 96,000.

את הקליאו ב 104,000 מהיבואן (ללא מבצע) ובליסינג טרם בדקתי.

ההבדלים אינם גדולים במחיר (נכון לעכשיו).

פורסם

לא נהגתי או נסעתי בקליאו החדשה 1.2T וגם לא בגרסת הסטיישן שלה (למען האמת גם לר ראיתי את הסטיישן בעיניי)

אבל... להבנתי הפגם היחיד של הקרוז הוא הסחירות שלה והיא עולה על הקליאו כמעט בכל פרמטר.

קודם כל תתחיל בנסיעת מבחן ואז לפחות תדע מה אתה אוהב.

אני, על הנייר בלי להסס הייתי הולך על הקרוז שבסה"כ אני קורא עליה דברים חיובים במקורות שונים וההתנסות שלי על אחותה (אסטרה 1.4T) היתה מאוד חיובית.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בטוח שאצל היבואן זה 100 אלף לדגם עם הטורבו?

כן, רק לגירסת האצ'בק (ווידאתי... פעמיים).

בעיקרון המבצע נגמר מחר ואין לדעת כרגע אם ימשיכו אותו באופן לא רישמי.

פורסם

יש לזכור שהקליאו מצויידת בתיבה רובוטית דומה ל-DSG הידועה לשמצה.

החסרון הזה בלבד, כשמצרפים לו מוניטין אמינות לא מי-יודע-מה של רנו ושל היבואן, היה גורם לי לרדת ממנה.

פורסם

גם אם האמינות לא בעייתית, הרי למי שמחפש נוחות תיבה רגילה עדיפה.

התיבה הרובוטית עדיפה בביצועים ובדלק.

אבל ההשוואה הראשונית היא שגויה, סופר מיני (סטיישן) מול רכב משפחתי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא תמיד תיבה פלנטרית רגילה עובדת טוב יותר מכפולת מצמד ברכבים העממיים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כשזו ההתלבטות בפניה הוא ניצב אין כזה דבר ״השוואה שגויה״.

שתי דרכים שונות לספק את אותה מטרה באותו המחיר.

יש לי חיבה אינהרנטית לקליאו אך נסעתי רק ברגילה ואת הקרוז איני מכיר מספיק ע״מ להביע דעה מבוססת.

• תוכן חדש...