Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה 1.2 ambition

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי צריכה להחליף רכב בליסינג. הנסיעות שלה כוללות בית שמש-ירושלים, בית שמש-מעלות ובית שמש-כרמיאל.

אחרי צמצום וסינון, האופציה המועדפת עלינו היא אוקטביה 1.2 אמבישן.

מבחני הדרכים מחמיאים, מגרעות כמעט ולא מצאתי אבל הייתי שמח לשמוע דעה ממישהו שיש לו ניסיון עם הרכב

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

כן, בליסינג

הנתונים נראים לא רעים בכלל אבל איך היא בפועל?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

השאלה מה היא מחפשת. אבא שלי התלבט בינה לבין המאזדה החדשה, והעדיף את האיבזור העשיר והמתלים הנוחים יותר של המאזדה.

לגבי האוקטביה היא מרווחת יותר (לדעתי הכי מרווחת בקטגוריה) והיא הרבה יותר זריזה.

פורסם

אכן כך.

האוקטביה מרווחת וזריזה אבל לא מאובזרת או מפנקת.

לדעתי האלטרנטיבה המשלבת בצורה הטובה ביותר בין כל התחומים היא דווקא טויוטה קורולה החדשה. משעממת לנהיגה, אבל מאובזרת, מרווחת וזריזה מהמאזדה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה-פיק, יש לי סלידה מקורולה

נימרוד, אלדן ודלק מוטורס בריב, אין פורד ומאזדה בהיצע.

דווקא אני לא מתלהב יותר מידי מהפוקוס. התיבה מעצבנת רצח, יש עומס כפתורים והוצגה כבר מתיחת הפנים

תודה לכולם!

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

במה נוהגת היום?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

i35 גם ליסינג

Renault Clio RS EDC 200

פורסם
צביקה-פיק, יש לי סלידה מקורולה

נימרוד, אלדן ודלק מוטורס בריב, אין פורד ומאזדה בהיצע.

דווקא אני לא מתלהב יותר מידי מהפוקוס. התיבה מעצבנת רצח, יש עומס כפתורים והוצגה כבר מתיחת הפנים

תודה לכולם!

הפוקוס המתוחה תנחת בארצנו בקרוב. באירופה היא זוכה לביקורת נהדרות, בעיקר בשילוב עם ה-1.5EB.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

האוקטביה נעימה מאוד ונעה ביעילות. בליסינג אני בעד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אוראל, קשה לי להאמין ש1.5EB תגיע כגרסאת ליסינג.

דבר נוסף, הגעת הפוקוס מול תום התוקף ליסינג של היונדאי יכול לעשות בעיות

Renault Clio RS EDC 200

פורסם
האופציה המועדפת עלינו היא אוקטביה 1.2 אמבישן.

בחירה מצויינת.

יש לי נסיון כמעט עם כל הרכבים בקבוצה הזו (שכירות ארוכת טווח) ואני חושב שהאוקטביה רמה (או שניים) מעל כולן.

יכול להיות שהיא פחות מאובזרת אבל מערכת המולטימדיה שלה דווקא אינטואיטיבית ומצויינת, ואיכות החומרים לא היתה מביישת שום אחות מבית אודי (ואת זה אני אומר מהרבה מאוד נסיון עם רכבים גרמנים).

בכלל מגיע לVAG צל״ש על השילוב המדהים של המנוע הקטן הזה והגיר המצוין.

פורסם

המרווח פנים והמושבים באוקטביה מאוד נוחים.

אם מדברים על אינטריור שכיף להיות בו אז זו הI35 החדשה.

אני עם קורולה והייתרון שלה על היונדאי זה זריזות.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...