Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התברר לי שהמנוע של הוישרים שלי הלך לישון ולא יקום עוד.

אם צריך אני יוכל לצלם אותו ולהעלות לאינטרנט.

חיפשתי כל היום בכל הפירוקיות והחנויות חלפים בירושלים ולא מצאתי כזה.

נאמר לי שיוכלו להזמין לי חדש במחיר של משהו כמו 800 שקל (!!!) או משומש במחיר של 400 לערך (שזה גם נשמע הרבה.!)

מישהו יודע על פירוקיה/ חנות באיזור תל אביב והמרכז שבה אני יוכל למצוא את החלק במחיר קצת יותר נורמלי?

כבר נואש.

תודה מראש לעוזרים bmw123

פורסם

נאמר לי שיוכלו להזמין לי חדש במחיר של משהו כמו 800 שקל (!!!) או משומש במחיר של 400 לערך (שזה גם נשמע הרבה.!)

מישהו יודע על פירוקיה/ חנות באיזור תל אביב והמרכז שבה אני יוכל למצוא את החלק במחיר קצת יותר נורמלי?

כבר נואש.

תודה מראש לעוזרים bmw123

לדעתי תיקח ב-400

אתה יכול לבזבז ימים בפרוקיות ולא למצוא.

אל תשכח שאם באמצע נסיעה יורד גשם -אתה תקוע. ולא יכול להמשיך לנסוע.

מה זה מחיר נורמלי?-200 ש"ח?

אז חסכת 200 ש"ח ורצת אי אילו ימים ,ביזבזת דלק ,חניה?, עצבים,שווה לך?

אני הייתי לוקח ב-400 נשמע סביר(שיהיה כולל התקנה לפחות).

ניצן

פורסם

ניצן צודק לדעתי, בגישה שלו. אבל אוכל לתת לך כמה כתובות למנוע חדש, אם אתה מעונין (מי יודע? אולי תמצא חדש במחיר הקרוב למה שמצאת בפירוקיות?). לא בטוח שיש להם, קודם תתקשר, אבל כדאי לנסות:

ביתן ספארק, רחוב שטיבל, תל אביב.

תב - אור, רחוב טברסקי, תל אביב.

גל - אור, רחוב שונצינו, תל אביב.

ליברלו, רחוב הנצי"ב, תל אביב.

לצערי אין לי הטלפונים. כולם נמצאים בשכונת מונטיפיורי, כלומר במתחם שבין רחוב יצחק שדה וצפונה, מאחורי המסגר. חניון מסודר וזול תמצא ליד ליברלו שברחוב הנצי"ב. משם הכול בטווח הליכה.

בהצלחה.

פורסם

קודם כל תודה לכולם, מספר הבהרות.

דבר ראשון המחיר של ההתקנה לא כולל את המחיר של החלק (צריך לקחת בחשבון עוד משהו כמו 100-150 ש"ח)

דבר שני אין לי כלכך מה להתרוצץ, לבזבז דלק, חניה וזמן כפי שנכתב... אני פשוט נוסע עם אבא שלי שעובד בתל אביב, הוא שם אותי באזור שכונת מונטיפיורי כפי שנכתב כאן.

אם יש עוד מישהו שיודע על מקום שיוכל לעזור לי אני אשמח לדעת.

שוב תודה.

פורסם

אם תכנס ל"ביתן ספרק" (שטיבל 7 ת"א טל' 03-6251600) אז בקש את דודי ותגיד לו שאני הפניתיך ואם תוכל לקבל הנחה ממחיר החלק. רצוי שתבוא עם מנוע המגבים הפגום כדוגמא.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
אם תכנס ל"ביתן ספרק" (שטיבל 7 ת"א טל' 03-6251600) אז בקש את דודי ותגיד לו שאני הפניתיך ואם תוכל לקבל הנחה ממחיר החלק. רצוי שתבוא עם מנוע המגבים הפגום כדוגמא.

בברכה - רפי לין :-)

אם תוכל לתת לי כיוון פחות או יותר היכן נמצא רחוב 'שטיבל' אני אשמח:-P

תודה.

פורסם

כבר נואש.

תודה מראש לעוזרים bmw123

ניסית במזרח ירושלים ,ואדי ג'וז ?

כדאי לך לחפש שם ,כי דווקא לערבים יש הרבה אופל...

• תוכן חדש...