Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכם מדובר בסיויק 99 עם גיר שההילוך השלישי שלו תקול.

מכניסים הילוך משחררים קלאץ ויש רעש חזק של גלגלי שיניים,

על פי המכונאי ולפי מה ששמעתי יש רעש לא נעים של מיסבים תקולים (לפי המכונאי) בכניסה לשאר ההילוכים.

בכללי כל הפעולה של הגיר ממש לא חלקה ולעיתים רחוקות בגלישה איטית בראשון הוא יוצא.

בקיצור גיר מת ושבור.

עכשיו, מה היא הדרך הכי בטוחה (באופן יחסי) לתקן / להחליף גיר?

האם שיפוץ של הנוכחי?

מייבוא?

פרוקיה?

ההגיון אומר לי שיפוץ כי ככה אפשר לוודא את מצב הגיר בפנים אבל קשה לי לסמוך על בעלי המקצוע בארץ,

מה כן גם הגיר הזה ממש מרגיש בסוף חייו.

כנראה מדובר בs20 ישן כי האוטו מוסב...

אני מוכן לשלם כסף טוב בישביל אמינות חברים לא חוסך שקל רק תנו עצות טובות,

תודה לכם.

עריכה אחרונה על ידי TAsraf

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

מאור ,זה גיר ידני,לא יודע אם ספי מתעסק בזה.

בכל מקרה,יש כמה מכוני שיפוץ תיבות הילוכים ידניות,כדאי לערוך חיפוש בפורום.

דוגמא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?189686-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%A6%D7%A0%D7%95-%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A5-%D7%9C%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אל תמהר לשפוט את הגיר. אם מדובר בגיר ידני הרי שייתכן, מרכב קודם שהיה לי, כי ניתן להחליף "בוקסות" בגיר בעלות של כמה מאות שקלים והעניין יסודר. אל תחליט מעצמך שהגיר מת. פעם נתקע רכבי בירידה, לא הסכים להיכנס לאף הילוך והראה חולשה מוגזמת. חשבתי ש"הלך הגיר" אך התברר שכל שהיה צריך להחליף היה "אצבע גיר" שעלה לי 200 ש"ח במוסך היבואן!

פורסם

בעיקרון המכונאי שלי שהוא מבין בהונדה ובמקרה יש לו הונדה טורבו 300 כוח,

שמע את הגיר ופסק חד משמעית שהוא מת.

כשמכניסים לשלישי ומשחררים קלאץ יש רעש נורא של גלגלי שיניים כאילו נפגשים (ובכן זה מה שקורה) , האוטו לא יכול לנסוע על ההילוך הזה וההילוך לא קופץ החוצה.

כשמשלבים לשאר ההילוכים יש בעת שחרור הקלאץ רעש של כמו מתכת שמשתפשפשת במשהו, שומעים את זה בעיקר בראשון ובשני.

המכונאי אמר לי שאלו המיסבים שהלכו ושחבל אפילו לשפץ את הגיר הזה כי זה לא משתלם....

מה אתם אומרים?

אפשר לסמוך על גיר מיבוא?

ובד"כ מאיזה מדינות הגירים מגיעים?

אם אני אמצא מדינה שהשתמשו בה עד לאחרונה בגירים האלה הסיכויים שאקבל גיר טוב גבוהים יותר (זה נפוץ במדינות עולם שלישי להשתמש ברכבים ישנים ו"לחדש" רק עיצובית ולשחרר אותם לשוק העכשווי, עם המכלולים הישנים)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • תוכן חדש...