Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חסר נתון חשוב והוא חודש העליה על הכביש. האם עלה בינואר? או אולי באמצע השנה? חשוב לבדוק כמה חודשי אחריות יצרן נותרו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בן מה כסת״ח או שצבעו או שלא.

מה זה רעשים מהמנוע והוא מנחשים אם זה השסתומים או מייסבי קראנק.

אל תיהיו מגוחכים יש מכשיר ייעודי למדידת צבע. עובי הצבע זהה בכל הרכב, ואם לא אז איפה שיש יותר צבעו.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

הנסועה הינה כ-50000 ק"מ לשנה שזה המון (אך גם נותן הסבר למחיר הנמוך) אם אינך מתכוון לנסוע הרבה נראה לי שזו קניה לא רעה בכלל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם בוצעה צביעה בגג ישנה ירידת ערך של עד 5אחוז וזו מכיוון שקשה לומר מדוע נצבע גג. יכול להיות שיש שם גם הלחמות, אך אי אפשר לראות את זה. לכן מחמת הספק ישנה ירידת ערך.

פורסם

לסיכום, סקודה יטי 5/2013, 1200, 78000 ק"מ

בבדיקה סופית לא נמצאה כל עדות לשינויי צבע או תיקוני פח (...).

רשרוש במנוע התברר כמשאבת מים רופפת שהוחלפה במסגרת אחריות.

הרכב נבדק ונמצא תקין בכל הפרמטרים האחרים.

מחיר מחירון 103000.

הבעלים ביקשו בתחילה 84000- הצעתם הסופית 82000 ש"ח.

האם המחיר הוגן? האם יש מקום הוגן להוריד עוד במחיר?

תודה!

פורסם

סלח לי על הבורות, אבל מה זה בדיקה סופית? ומה הולכת להיות הנסועה השנתית שלך?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בדיקה סופית= שלא אעשה עוד בדיקות...ונערכה במוסך המרכזי של סקודה (כולל אישורים כתובים להחלפה משאבה, בדיקת פחח, ושהטיפולים נעשו רק שם ובמועד).

אני צופה כ-15000-20000 לשנה.

פורסם

במחיר המחירון שרשמת לא שיקללת את ה-13% הפחתה שיש על ק"מ כזה. כך שאתה מגיע לקצת פחות מ-90.

מפה תעשה את החישובים שלך שכוללים גם כמה אתה נוסע בשנה לראות אם הק"מ מתאזן עם הזמן וכמה שנים אתה מתכוון להחזיק ברכב.

אם הנסועה שלך נמוכה ומתכוון להחזיק את הרכב 3-4 שנים זו נשמעת עסקה הוגנת (בהנחה שאכן הגג נקי כאמור).

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

לדעתי על 20 אלף בשנה תיכף תגיע לטיפול 90 אלף שהוא יותר יקר. ותוך 4 שנים ל150 -160 אלף ק"מ. המחיר נראה הוגן, אבל למה לא ללכת על רכב עם 30 אלף ק"מ? לדעתי עדיף בהרבה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...