Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רכשתי לאחותי מחשב נייד.

היא תאסוף אותו שבוע הבא. ביישום אנרג'י סייבר כתוב שאם המחשב הולך לעמוד מספר ימים מבלי שישתמשו בו אז כדאי להפעיל משהו שנקרא "מצב שימור" שאמור להחזיק את הסוללה ב55-60% לאורך הזמן הזה. השאלה שלי היא האם אני אמור להפעיל את היישום במידה והמחשב כבוי? אני פשוט רוצה לכבות אותו [sHUT DOWN] ולשים אותו בצד שבוע. האם זה עלול לגרום לנזק? האם זה משנה באיזה מצב סוללה נמצא המחשב אם אני מכבה אותו למספר ימים?

בנוסף, מה זה מומלץ לבצע Gauge reset כל מספר חודשים. מצה זה וכיצד עושים זאת?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם אתה דואג לסוללה, אז תעשה כיבוי למחשב, תוציא את הסוללה, ותחזיק אותו בלי סוללה.

אני עושה ככה עם כל דבר שיש בו סוללות, לכן יש לי פלאפונים שעובדים 6-7 שנים בלי תקלות ועם סוללה מקורית

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אם אתה דואג לסוללה, אז תעשה כיבוי למחשב, תוציא את הסוללה, ותחזיק אותו בלי סוללה.

....

מצטרף להמלצתו של הממזר השמן :)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

יש לי מחשב נייד שנרכש בשנת 2009, אני מפעיל אותו בממצע פעם בחודש - חודשיים.

לא מפרק סוללה ולא מטעין באופן יזום.

הכל עובד בסדר, וזה לא מחשב יחיד. יש עוד 2-3 בעבודה עם אותו אופן שימוש, הכל תקין.

פורסם

ניקו, מדובר בכסת"ח ללא שום הגיון (בערך על אותו משקל של "יש לטעון את המכשיר 24-48-72 שעות לפני השימוש הראשוני"). סוללה יכולה להתקיים יופי גם מס' חודשים ללא שימוש כלל או שימוש מועט, מבלי שתהיה פגיעה בחייה.

ובאשר לתחזוקה שוטפת, גם אני מצטרף להמלצה של Fat Bastard, לאחסן את הסוללה מחוץ למחשב ובסביבה חשוכה ויבשה כשלא נעשה במחשב שימוש לפרק זמן מאוד ממושך.

פורסם
יש לי מחשב נייד שנרכש בשנת 2009, אני מפעיל אותו בממצע פעם בחודש - חודשיים.

לא מפרק סוללה ולא מטעין באופן יזום.

הכל עובד בסדר, וזה לא מחשב יחיד. יש עוד 2-3 בעבודה עם אותו אופן שימוש, הכל תקין.

גם אצלי בדיוק כך.

הנייד מופעל פעם בחודש בערך, הסוללה תמיד מחוברת.

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה. צפיתי שזה כסת"ח, אבל רציתי לוודא. המחשב יהיה בשימוש תמידי החל משבוע הבא. רק השבוע הזה לא יגעו בו. פשוט כיביתי אותו ושמתי בתיק. אם לא יעבוד בעוד שבוע, אעדכן :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
ביישום אנרג'י סייבר כתוב שאם המחשב הולך לעמוד מספר ימים מבלי שישתמשו בו אז כדאי להפעיל משהו שנקרא "מצב שימור" שאמור להחזיק את הסוללה ב55-60% לאורך הזמן הזה. השאלה שלי היא האם אני אמור להפעיל את היישום במידה והמחשב כבוי? אני פשוט רוצה לכבות אותו [sHUT DOWN] ולשים אותו בצד שבוע. האם זה עלול לגרום לנזק? האם זה משנה באיזה מצב סוללה נמצא המחשב אם אני מכבה אותו למספר ימים?

לא לעשות שום דבר, פשוט shutdown רגיל וזהו.

למחשבים ניידים יש סוללות ליתיום עם בקר אלקטרוני חכם ואין למחשב שום בעיה לעמוד כמה ימים (או חודשים) כבוי. סביר להניח שאם תשאיר אותו כבוי על 100%, אז אחרי שבוע שתדליק אותו, הוא יראה לך אותו הדבר - אולי אחוז או שניים פחות.

תתחדשו

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...