Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי גולף דור 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

שמי אורי ואני חדש פה אז אני אומר 2 מילים עלי.. אוטוטו מסיים ללמוד משפטים בשעה טובה :-)

חח יצאה לי הנשמה כבר..

גר בראשון בינתיים בלי סימפטיה מיוחדת לעיר וכנראה אעזוב כשאדע סופית היכן אני אבצע את ההתמחות שלי.

וזהו בגדול אהה כן אני נוסע על איביזה רפרנס 2012 ידנית מעלפת בצבע לבן. עכשיו, על זה רציתי לדבר איתכם.

אני רוצה משהו אחר... הרבה כוח, רכב מפנק, יציב, יפה ונראה לי שאין רכב כמו גולף שיכול להתאים לרצונות שלי כרגע.

ההתלבטות הגדולה היא בין ה 122 כ"ס לבין ה 160 :lol: :lol: בא לי על ההייליין אבל היא יקרה רצח ולא נכנסת לי בתקציב

התקציב הוא בסביבות ה 80 ואולי יש עוד אופציות שלא חשבתי עליהן.. על מה אתם הייתם הולכים?

פורסם

ה122 נחשב למנוע אמין יותר, ב160 היו בעיות מסוימות.

על הdsg7 שמגיע ברכבים האלה יש פה שרשורים באורך התנ״ך, שכדאי לך לחפש אותם ולקרוא.

לשנתונים מסוימים האריכו את האחריות של הגיר ל5 שנים, כך שאם אתה כבר קונה כזה כדאי לוודא שיש אחריות.

אלטרנטיבה טובה מבית ואג זה לאון 1.8. מנוע שנחשב טוב ואמין,ומגיעה גם עם גיר ידני.

V5

פורסם
על הdsg7 שמגיע ברכבים האלה יש פה שרשורים באורך התנ״ך, שכדאי לך לחפש אותם ולקרוא.

לשנתונים מסוימים האריכו את האחריות של הגיר ל5 שנים, כך שאם אתה כבר קונה כזה כדאי לוודא שיש אחריות.

אלטרנטיבה טובה מבית ואג זה לאון 1.8. מנוע שנחשב טוב ואמין,ומגיעה גם עם גיר ידני.

אני עושה את המעבר מידני לאוטומט.. נשברתי. אני מוכן לספוג את הדלק ואני ממש רוצה אוטומט...

הבנתי שהאריכו לכל הDSG7 את האחריות, הבנתי נכון?

ואיך הלאון לעומת הגולף?

פורסם

לגבי הגולף על איזה שנת דגם אתה מתכוון? כי לדעתי את ה 160 כ"ס לא משווקים כאן הרבה מאוד זמן בגלל בעיות אמינות קשות. מנועים הלכו לאחר תקופות קצרות יחסית והיו עוד כל מיני תקלות.

אם אתה באמת רוצה כח, לך לכיוון של הליאון 1.8, גם בגרסת די.אס.ג'י זה רכב עם עוצמה.

לגבי אמינות הגיר, בגדול, החל מ 2012 חל שיפור עצום. בכל מקרה, בדי.אס.ג'י 7 האריכו את האחריות ל- 5 שנים או 150 אלף ק"מ.

בהצלחה

פורסם

ה-160 הוא אחלה רכב, גם במה שהמנוע מספק וגם ברמת הגימור והאיבזור, נכון לתקופה בה הוא שווק. כמו שכתבת, הוא לא נכנס בתקציב שלך.

הייצור שלו הופסק בעיקר בשל עלויות ייצור גבוהות מאוד.

ברכב שלי, שנת 2010, הוחלפו מצמדים במסגרת האחריות המורחבת שניתנה לרכבים משנתונים 2009-2012.

מנוע הרכב, לפחות אצלי, מפגין (בינתיים) אמינות מוחלטת.

ההמלצה הליאון אכן יכולה להתאים לך.

• תוכן חדש...