Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 5 gt

carisma kfir
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה, מישהו יודע של מי שייך הרכב הזה?

ואם אתהבעל הרכב זה שלך כתוב לי בפרטי, אני מעונין לרכוש (אם אתה מוכר)

תודה.

כפיר

http://www.classiccar.co.il/photogallery/pic.asp?iCat=17&iPic=1205

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

באמת לא שמתי לב...

בכל מקרה אני מחפש רנו כזאת, אם מישהו מכיר יודע או יכול להעביר את הבקשה הזאת למכרים, אני אודה מאוד ומי שיקשר אותי לאחד שמוכר יקבל תמורה כספית לא קטנה, אם הרכב ירכש.

אתם יודעים כמה נשארו בארץ כאלו?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
ממתי רכב בן 17 נכנס להגדרה של רכב אספנות?

רכב אספנות מהסוג הזה זה רכב שאוספים אותו לאורך 200 מטר של גדר הפרדה מעוכה :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

שמע, זה בין לבין, בעיקרון זה רכב נדיר, וכאן יש אנשים שעוסקים יותר ברכב ביום יום, ביקשתי עזרה באיתור רכב כה.

תודה.

כפיר

ממתי רכב בן 17 נכנס להגדרה של רכב אספנות?

פורסם
שמע, זה בין לבין, בעיקרון זה רכב נדיר, וכאן יש אנשים שעוסקים יותר ברכב ביום יום, ביקשתי עזרה באיתור רכב כה.

תודה.

כפיר

אז בוא נסגור את הנושא הזה. נשארו ממש בודדות (אפשר לספור על יד אחת), יש לפחות 3 שמגיעות לפעמים למפגש בר"ג. אחת סגולה שעברה שחזור רציני כולל דשבורד שנבנה במיוחד לרכב מפיבר, אחת בצבע לבן פנינה עם ניפוחים של הגרסא עם המנוע המרכזי (לפי דעתי ברכב הזה כבר לא נשאר אפילו בורג אחד מקורי שהגיע עם הרכב) ולבנה נוספת עם מדבקות על הפנסים האחוריים.

בנוסף לפני כשנה הגרסא עם המנוע המרכזי הוצעה למכירה במחיר שווה לכל נפש (80K ש"ח), היא הייתה משמשת כרכב שלישי לסופי שבוע ולכן גם הק"מ שלה היה נמוך בצורה קיצונית. לפי מה שהבנתי אספן רציני קנה אותה ולא נראה לי שבחור כזה ימכור בקרוב.

אם אתה באמת רוצה להשיג לך אחת כזו תנסה לאתר את הבעלים של הרכבים שהזכרתי, תמורת הסכום הנכון אני מאמין שהם יסכימו להיפרד מהרכב שלהם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בירושלים יש עוד 2 אחת צהובה ואחת אדומה שתיהן נראות במצב טוב

ומשמשות את הבעלים יום יום...

אכן מעט מאוד אקזמפלרים נותרו...

וחבל...

Honda XR250L 1995

Honda Civic coupe 1995

פורסם

בזכרון יש אחת כסופה ובכרכור עוד אחת בצבע ירוק בהיר מאוד(הצבע של שהאיביזה קופרה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רדרוז תאמין שיש לי יותר מבודדות,אתה מערבב בין הגירסת הנעה אחורית ומנוע מרכזי שהיא אכן נדירה,יקרה ואפשר לספור על יד אחת לבין גירסת הGT הרגילה שקיימות עשרות ממנה ברחבי הארץ וסך הכל המחיר שלה אינו כל-כך יקר (11K-16K שקל).

אני גם מחפש אחת כבר זמן מה,העניין הוא שחשוב שלי שלא יהיה פגיעה חזקה בשילדה זו הסיבה העיקרית לכך שלא רכשתי עד עכשיו אחת ואני עדיין מחפש.

איציק.

פורסם
רדרוז תאמין שיש לי יותר מבודדות,אתה מערבב בין הגירסת הנעה אחורית ומנוע מרכזי שהיא אכן נדירה,יקרה ואפשר לספור על יד אחת לבין גירסת הGT הרגילה שקיימות עשרות ממנה ברחבי הארץ וסך הכל המחיר שלה אינו כל-כך יקר (11K-16K שקל).

אני גם מחפש אחת כבר זמן מה,העניין הוא שחשוב שלי שלא יהיה פגיעה חזקה בשילדה זו הסיבה העיקרית לכך שלא רכשתי עד עכשיו אחת ואני עדיין מחפש.

איציק.

רנו 5 טורבו-2(מנוע מרכזי) יש 2 בארץ!

וזהו...

לגבי ה-5-GT טורבו השערה גסה 10-20 יחידות.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

לכבוד

חבריי הפורום

1.ראשית כל אני צלמתי ב1987 את המכוניות הרנו 5GT TURBO הלבנה היתה שייכת לחבר שלי,הוא רכש אותה חדשה לגמריי ב1987, האונו טורבו האדומה לצידה,היתה שייכת לי. אותה רכשו לי הוריי ב-1987.

אני העלתי את הצילום לקלאסיקאר.

2.מי שלא מכיר את אחת מאיימת הרמזורים של שנות ה-80'... אז נא להכיר:

רנו 5GT TURBO - הנעה קדמית, הוצגה תחילה בשם טורבו -גביע (ב-'85)

הרנו 5 GT TURBO, היא ממש לא הרנו 5 טורבו 2 המבוססת על קודמתה, הרנו 5GT TURBO, מבוססת על הרנו סופר 5.

מנוע 1397 סמ"ק, שסתומים עיליים ,מנוע טורבו עתיק עם מצנן אוויר לאוויר, עם קרבורטור סולקס.

16.8 קג"מ ב - 3,000 סל"ד.

100-0 ב - 8.3 שניות

200 קמ"ש מהירות מירבית.

טיל אמיתי בתקופתה שספגה כבוד רב מיריבותיה.

אך עקב המיכלולים ה"עתיקים" סבלה מאמינות ירודה במיוחד.

אמינות זו החריפה במיוחד ביום בו זאת התגיירה ועלתה לישראל

סבלה מהאקלים הארץ-ישראלי, וממחיר יקר במיוחד מיריבותיה.

אך את ההילה שספגה בימיי שישי בו ברגע שהרמזור התחלף לירוק הקנה לה את מקומה

כאחת המכוניות הנחשקות של שנות ה-80' בישראל.

לשאלה באם נשארו כאלה

המכונית בתצלום(הלבנה) עבדו עיקבותיה. (גם של האונו טורבו לצערי)

אם מישהו יודע על רנו 5GT TURBO, אנא צרו קשר בה"פ לשם כתבה.

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

איפה בזכרון?

מישהו יכול לכוון אותי יותר?

וגם כן איפה יש את האלו שהזכרתם בירשולים, גם אם אפשר פרטים יותר מדויקים.

פורסם

תיקון לדברי טורבו-לרנו 5 טורבו לא היה מצנן ביניים(אינטרקולר).הי לה מגדש גארט T2,בשילוב עם מאייד כפול.הבעיות העיקריות היו דווקא בתיבת ההילוכים,שפשוט לא עמדה בעומס,והסובלים העיקריים היו הסינכרונים בין הראשון לשני.בעייה נוספת היתה היתה התחממות המאייד לאחר עצירה.למרות שהיה מאוורר(!)שתפקידו היה לצנן את המאייד,התנעה חמה היתה בעייתית.איכות הגימור והייצור היו נמוכות,אפילו יותר מאלו שב 205 GTI.השהיית הטורבו היתה ארוכה,אבל למרות זאת היא היתה מכונית מאד מהירה,ובעלת שילדה נחמדה,גם אם לא ברמה של יריבתה לבית פיג'ו,רק חבל שכולן נאנסו באכזריות בידי רוכשיהן,ומספר מועט בלבד שרד מהן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...