Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאורה נדפקה במהלך התקנת BT? מאזדה 3 (2008)?

Almog Moskovich
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בשעה טובה קנינו מאזדה 3 (2008), והיום התקנתי לה דיבורית BT קבועה שמתחברת לרמקולים של הרכב (של SAMSONIX).

אני לא יודע אם אני פרנואיד או לא, אבל הלילה, כשנהגתי והדלקתי את הפנסים, היה נראה לי כאילו השתנה לי משהו בתאורה של המערכת. התאורה בצג הרדיו נראית לי חלשה מפעם, הכפתור שאחראי על הפשרת האדים בחלון האחורי לא מואר באור כתום, והכפתור שאחראי על טמפרטורת המזגן (זה המסתובב שנמצא בצד ימין) חלש מאוד - כאשר הקווים שסובבים אותו (סלחו לי, אבל שכחתי איך קוראים להם) גם לא דולקים.

זה תמיד ככה במאזדה כשהפנסים דלקים, או שסיכוי טוב שהמתקינים פגעו לי שם בכמה חוטים במהלך ההתקנה? או שיכול להיות בכלל שה-BT לוקח כוח בשבילו על חשבון התאורה של אותו אזור?

בקיצור, אם יש כאן איזה מישהו עם מאזדה 3 שיוכל להשוות מהזיכרון שלו איך נראית התאורה אצלו במערכת ביחס למה שאני מתאר, אשמח... טנקס!

עריכה אחרונה על ידי Almog Moskovich
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב, זה פתר את הקטע עם האור החלש בצד רדיו, אבל הקווים מעל הלחצן של הטמפרטורה והכפתור של הפשרת האדים מאחור עדיין לא דולקים... זה אמור לדלוק?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקווים לא אמורים לדלוק, העיגולים מסביב לכפתור המזגן אמורים לדלוק.

אם אני זוכר נכון הamb וכפתור הפשרת האדים לא אמורים לדלוק. אלה הכפתורים שמתחת לכפתורי המזגן נכון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי היה דבר כזה כשהתקינו לי טייפ של פיונר המתקין שכח לחבר שם כמה חוטים זה הכל,אם לא עובד בכלל אין סיכוי שזה הBT זה רוב הסיכויים אני משאר ששכחו לחבר לך שם משהו כשהתקינו BT.

תבדוק אם המתקין שהתקין לך את הדיבורית, לך אליו וכשיבדוק לך את העניין. ותעדכן בסוף אם יסתדר או לא

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...