Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דווקא ה940 טורבו שהייתה לנו לא זכורה לי כשתיינית כרונית,

לא הייתי מתנגד לאחת כזאת בחניה בגרסת סטיישן.

עדיף סטיישן? ראיתי כאלה למכירה אבל חשבתי שעדיף רגילה.

פורסם
עמית, מישהו כבר כתב שאם אתה לא אספן (או סתם חולה וולוו כמוני...) אין לך מה לחפש וולוו בת 16 שנה ו יותר. באותו תקציב קניה (ואני לא מדבר על אחזקה...) תוכל לקנות רכב חדש יותר שיהיה בטוח לא פחות-פאסיבית ו בוודאי אקטיבית. רנו מגאן אחלה דוגמא.

ושלא תבין,ברגע שאוכל אני קונה וולוו מהשנים היפות ההן...

באשר לצריכת הדלק,940 שהיתה לנו (130 כ"ס,ללא טורבו) עשתה בבין עירוני 8-9 קמ/ל. בנסיעה עירונית כבר פחדתי למדוד...

איזו מכונית תהיה בטוחה יותר (או לא פחות) פאסיבית?

פורסם

עם תקציב של 10K אפשר לרכוש פיג'ו 206 או רנו מגאן דור ראשון, אם תחפש טוב טוב אולי אפשר יהיה למצוא גם פונטו ספייס שמורה. לכל אלה 4 כוכבי בטיחות, רכבים מודרניים ולדעתי הרבה יותר משתלמים לקניה מוולבו עתיקה.

כמו שנאמר, אם אתה מחפש וולבו כי אתה אוהב אותן זה משהו אחד, אבל אם אתה מחפש רכב הכי בטיחותי בתקציב, אז כדאי לך ללכת על משהו יותר חדש.

פורסם
עם תקציב של 10K אפשר לרכוש פיג'ו 206 או רנו מגאן דור ראשון, אם תחפש טוב טוב אולי אפשר יהיה למצוא גם פונטו ספייס שמורה. לכל אלה 4 כוכבי בטיחות, רכבים מודרניים ולדעתי הרבה יותר משתלמים לקניה מוולבו עתיקה.

כמו שנאמר, אם אתה מחפש וולבו כי אתה אוהב אותן זה משהו אחד, אבל אם אתה מחפש רכב הכי בטיחותי בתקציב, אז כדאי לך ללכת על משהו יותר חדש.

אני אוהב וולבו אבל המטרה היא הבטיחות, לא מנסה להוכיח נקודה או להחצין משהו. וכי הרבה אנשים אמרו לי שזה הכי בטיחותי.

5 כוכבי בטיחות זה עדיף.

פורסם

תכנס לאתר של http://www.euroncap.com/home.aspx ותבדוק רכבים ותקרא את הסעיפים שהם כתבו בסוף.

בתקציב שלך לא תמצא רכבים עם 5 כוכבים, לפי דעתי.

ויש הרבה מאד גורמים אחרים חוץ מ"חוזק השלדה" ברכב. תחשוב לכיוון אחר, ככל שהרכב קשיח יותר ובעל פחות איזורי ספיגה, ככה גדל הסיכוי שלך לחטוף מכה חזקה יותר, אפילו במהירויות נמוכות. רכב עם שלדה חזקה\קשיחה זה טוב ויפה כי בתאונה האוטו שלך לא יתעוות חזק כמו רכב חדש יותר, אבל זה רק אומר שהנוסעים בתוך הרכב יספגו את כוחות הג'י הנוספים שלא נספגו ע"י השלדה.

פורסם

ה 5 כוכבים הולכים לפי קטגוריות רכבים, זה אומר שהציון הוא יחסי לא אבסולוטי, אני אפילו לא חושב שהוא אבסולוטי ביחס לציר הזמן.

ובמילא יש הבדלים משמעותיים בין מכוניות שונות עם אותו מספר כוכבים, כפי שהבהרתי אז.

פורסם
מה960 הייתי מתרחק. יותר מידי מורכבת. ה940 פשוטה יותר, ודגם הטורבו נוסע יפה מאוד, בהנחה והוא שמור כמובן

נכון מאד. 960 זה "לחובבי הז'אנר" בלבד.

כן - מחפש רכב בטחותי מאוד בתקציב נמוך יחסית. שמעתי שהלוובו 960 ו-940 הן אמינות מהבחינת שלא מתקלקות הרבה ושיש להן שלדה חזקה מאוד.

940 במצב טוב תהיה אמינה מאד, וגם זולה לתחזוקה. השאלה היא איפה תמצא דבר כזה.

לגבי המנוע - המוגדש סביר בהחלט מבחינת כוח, אבל ההילוכים האוטמטיים האיומים די הורגים אותו. בכל אופן לנסיעות מנהלתיות הוא בסדר.

דני

נ.ב. לדעתי יש ברכב כזה משהו שהוא מעבר לשנה ולדגם - איכות. אם הוא במצב זוועה אז זה לא מתבטא בשום דבר, אבל רכב כזה במצב טוב הוא נעים ונוח יותר מהרבה מכוניות חדשות.

• תוכן חדש...