Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה לקנות רכב מסוג וולוו ישנה - שאלה לגבי ק"מ + איך קונים רכב משומש?

עמית1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

חשוב לי מאוד העניין הבטיחותי של השלדה, הבנתי שהדגמים הישנים יותר חזקים פחות, בפרט קיבלתי המלצות על הדגם 940.

מצאתי רכב למכירה, דגם 960, יד 2, שנת 1996 עם 370,000 ק"מ. איך לחשב האם זה הרבה או לא?

קראתי פה בפורום שזה לא הקריטוריון היחיד כמובן.

מה עליי לשאול ברכישת רכב משומש? מה לבדוק? זו הפעם הראשונה שלי.

תודה מראש

עמית

עריכה אחרונה על ידי עמית1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

רכב בן 19 כמעט, שעשה 370 אלף ק"מ זה אומר 19.5 אלף ק"מ בשנה, זה קצת מעל הממוצע.

אני לא הייתי מתעסק עם רכב בנזין שמתקרב ל400 אלף ק"מ, חוץ מזה שהבטיחות של השלדה כבר לא נחשבת היום.

מה התקציב?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוולו הייתה בטיחותית לאותם שנים,לעומת היום הבטיחות כבר לא טובה.

http://www.euroncap.com/tests/volvo_s70_1998/54.aspx

וזה עוד עם המבחנים הישנים.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

^ זה לא כזה מרשים בהתחשב בעובדה שקליאו או מגאן באותה תקופה קיבלו ציון זהה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנשים אז כניראה הבינו שעובי פח לא באמת משנה.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשביל הבטיחות צריך לקנות רכב הכי מודרני שאפשר. ממליץ רנו מגאן וו ופורד פוקוס. מחיר כ15,000₪.

זה עדיף על וולבו ישנה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוא ותכתוב מה הדרישות שלך מהרכב ומה התקציב וננסה למצוא לך משהו מתאים הרבה יותר...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה960 הייתי מתרחק. יותר מידי מורכבת. ה940 פשוטה יותר, ודגם הטורבו נוסע יפה מאוד, בהנחה והוא שמור כמובן

וכמובן שלמצוא 940 טורבו שמורה בישראל יהיה יותר קשה מלמצוא ספינת חלל יד ראשונה מרופא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

דווקא יש לא מעט, אבל הבאסה זה שכולן אוטומטיות.

אם אתה מחפש רכב בדגש על בטיחות, וולוו בת 20 זה לא מה שאתה מחפש, לא משנה מאיפה תסתכל על זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן יש לא מעט. למצוא רכב במצב סביר? אפשרי. בייחוד שהם נמכרות באלפים בודדים, אפשר להשקיע חלק מהתקציב ביישור קו.

הטורבו נותן 150 כ"ס, והרכב על אף מגושמותו , נוסע יפה מאוד.

מניסיון שלי עם הרכב - לבדוק את הדרייבשאפט, יש להם נטייה לחופשים / לצאת מאיזון.

חיישן למדה

מבחינת יציבות, הרכב תמיד ירגיש כמו אוניה, גם אחרי החלפת בולמים, כנראה שהיינו צריכים ללכת על משהו קשיח יותר בזמנו

M-TECH E46

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי דעתי הלא מחייבת: אתה מודע לעניין הדלק ברכב כזה ספציפית בשנתון שלו זה 1 ל 5 ביום טוב! אם אתה לא אספן או משהו בסגון לנסועה יומיומית אני אומר לא לגעת, להתרחק כמו מאש. זה כנראה יהיה עוד בור בלי תחתית

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי

תודה לכולם על התגובות, זה מאוד עוזר.

המטרה שלי היא פשוטה: רכב בטיחותי + אוטומטי. הבנתי שהוולוו הן הכי בטיחותיות. אני שמח לשמוע הצעות נוספות.

אני לא אספן, המטרה היא בעיקר לנסיעות בתור העיר, מדי פעם מחוץ לעיר אבל לא על בסיס יום-יומי.

עריכה אחרונה על ידי עמית1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...