Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בין 25-35 במקסימום

BennyBe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן

אני מחפש רכב בין 25-35 , אני ממש רוצה יאריס TS אבל כנראה שלא נמצא בחודש הקרוב אחת שמורה וטובה (קונה אחת שמורה אם למישהו יש דרך אגב) , אני רוצה משהו ספורטיבי,אפשרי שיהיה קטן , עדיף חסכוני בדלק , ושלא יהיה עגלה , שיהיה זריז על הכביש :)

עדיף ידני .

הצעות מישהו ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גטס 1.6. רכב אמין, נראה ספורטיבי יחסית בגרסה הזאת, צריכת דלק סבירה בגיר הידני, לא יקר לתחזוקה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גטס 1.6. רכב אמין, נראה ספורטיבי יחסית בגרסה הזאת, צריכת דלק סבירה בגיר הידני, לא יקר לתחזוקה.

אבל אני רוצה רכב שיצליח לעלות באמפרים בלי להתאמץ:lol:

לא סתם אני מחפש רכב חזק יותר , תודה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פונטו גרנדה בתקציב יותר קרוב ל-35, פונטו ספייס בתקציב שיותר קרוב ל-25. שתיהן כמובן מאותו בית, הגרנדה היא האחות הגדולה והמרווחת של הספייס. אחזקה זולה וחסכוניות בדלק.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...