Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני חסכוני ואמין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ייעוץ בקניית רכב למטרת נסיעות יומיות מבאר-שבע לשדרות כ-100 ק"מ ביום ולמעלה מ25000 ק"מ בשנה.

חשוב שיהיה אמין חסכוני בדלק, בתחזוקה ובביטוח.

חשבתי על סוזוקי אלטו, יונדאי i10, פיאט פנדה ועוד.

או אולי לחפש אופציות של מנוע דיזל?

התקציב עד 35.

פורסם

לאור תנאי הנסיעה שלך מתבקש אחד מהשניים: גיר ידני /רובוטי או מנוע דיזל.

פיאט פנדה/גרנדה פונטו/פונטו איבו יכולות להתאים למשימה -עדיף גיר ידני.

דיזל-לא יודע מה אפשר למצוא בתקציב שלך,רכבים בשנתונים ישנים עם מנוע כזה (בני 8+) רובם קרועים/חרושים /טחונים ויהיה קשה מאוד על בלתי אפשרי למצוא אחד שמור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כמי שמבצע נסיעות דומות (100 ק"מ),

אני יכול להמליץ לך בחום ללכת על רכב סופר מיני ידני.

מכונית מיני פחות נעימה לנסיעות ארוכות מחוץ לעיר, בעיקר מכונית כמו סוזוקי אלטו.

גם נוחות הנסיעה תהיה טובה יותר, וצריכת הדלק לא תפגע שכן סופר מיני ידנית תניב צריכת דלק טובה.

הדיזלים לא רלוונטים עבור התקציב שלך כל כך, אתה תמצא אחת שחוקה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פיאט פנדה או גרנדה פונטו מעולה לצרכים שלך. שתיהן אמינות, חסכוניות בדלק, מרווחות (עם יתרון לגרנדה), נעימות לנסיעה ואחזקה זולה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

הבנתי שרכבי מיני פחות נוחים לנסיעה בינעירונית לכן הפנדה פחות מומלצת.

מהמלצותיכם האופציות הן רכבי סופר מיני: ובתקציב שלי פונטו גרנדה 2011, איבו 2010 ידנית או אוטומט.

בנוסף ראיתי רנו קליאו 3 שנת 2012 ידנית, למישהו יש ניסיון עם הרכב?

פורסם

לי יש ניסיון עם קליאו 3 (מועמדת למכירה, אבל לא קרובה לתקציב שלך, ואני בספק אם תמצא אחת ראויה ב35K)

בסך הכול ניסיון טוב מאוד, מה תרצה לדעת עליה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

1. ביטוח ההורים משלמים ככה שאני לא בדיוק יודע להגיד לך.

2. עד היום נכנסתי לשני טיפולים, העלות בסביבות 450-500₪ לטיפול סטנדרטי, שזה סביר ביחס ליצרנים אחרים שההורים שלי החזיקו.

3. מחוץ לעיר בלי בעיה 1:17, בנהיגה רגועה מאוד אפשר להשיג 1:18.

4. אמינות - אין בעיות מיוחדות.

5. מוכר עקב שדרוג.

• תוכן חדש...