Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה שנה ? סיומת 18 במספר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את הסיומת 18 קיבלו UMI אי שם בתחילת 1995 וגמרו לנצל את חלקה (עד 49) במהלך שנת 1998

פולקסווגן.אודי/סיאט קיבלו את הסיומת 18 עם התחילת מ-50 עד 99 גם כן ב-95 וגמרי לנצל אותה במהלך שנת 1999 בואכה שנת 2000.

סיומת 18 במודל 02 - לא יכול להיות.

פולקסווגנים עם סיומת 18 היו עד שנת 2000 , לעומת זאת אאודי המשיכו גם אחרי 2000.

אני אישית לא ראיתי רכבים של הקונצרן משנת 95 עם סיומן 18, עד 96 הם השתמשו ב07...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כי אז השכן יוכל לדעת בדיוק איזה שנה הרכב שלך.:x
גם אני שמעתי את התירוץ הזה..

ואני עדיין לא מבין למה זה אמור להפריע למספור הזה!!!

אז מה אם השכן יודע?!

פורסם

הוא יקנא.

משרד התחבורה נרתם לעזרתם של צרי העין...

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

ויש עוד הרבה מאוד סיומות לצבא, 55 59, 50

והסיומות הראשונות שיצאו כמו 24, 35 וכו'.

ועוד משהו, המיספור החדש של שנת 2005 גורם כזה בלבול כי יש גם סיומות כמו 01, 58, וגם 59 וזה ממש טיפשי.

פורסם
הוא יקנא.

משרד התחבורה נרתם לעזרתם של צרי העין...

יניב

ואם הוא יקנא...אתה תקום בבוקר ותראה שריטת מפתח (עלק מפתח...סכין יפני) לאורך כל האוטו.

פורסם
ויש עוד הרבה מאוד סיומות לצבא, 55 59, 50

והסיומות הראשונות שיצאו כמו 24, 35 וכו'.

ועוד משהו, המיספור החדש של שנת 2005 גורם כזה בלבול כי יש גם סיומות כמו 01, 58, וגם 59 וזה ממש טיפשי.

תרשה לי לעשות סדר בדבריך,

52-3-4-5 - רק לצבא (חוץ משנות ה-80 כמובן)

וכל שאר הסיומות שיש בצבא - ישור קו מול המספרים באזרחות.

פורסם
ואם הוא יקנא...אתה תקום בבוקר ותראה שריטת מפתח (עלק מפתח...סכין יפני) לאורך כל האוטו.

ועל זה נאמר: לקום מחר בבוקר עם שיט קטן בלב...

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...