Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב אם 100 פלוס כס מישקל קל,קטן, אמין ויכולת דינאמית נחמדה פלוס ובנוסף גם חסכוני. לא רע בכלל לעומת אלטרנטיבות שהיום כבר לא מייצרים.

ניסית להחליף שמן בגיר?

לי היתה בעיה דומה (ברכב אחר) אחרי החלפה ותוסף,הסתדר .

פורסם

תיבת הילוכים פשוט מחורבנת- הכניסה מהגיר ה-1 ל-2 מאוד קשה,גם הכניסה ל-1 כשהרכב קר , וכך גם כניסה ברוורס. בארץ לא שומעים על זה, כי הרכב הזה הוא בערך בדרגת אלוהים. אבל בפורומים בחו"ל, רואים עוד הרבה אנשים שנתקלו בלא מעט תופעות כאלה, ככה שזה לא משהו שהוא רק פרטי אצלי.

זה הרכב הראשון שלי מזה הרבה זמן שהוא ידני, ככה שכבר לא זכרתי איך זה ברכבים אחרים, אבל הפסיקו לי יומיים עם פיאט פנדה ידנית בהשכרה, בשביל להבין עד כמה התיבה של היאריס גרועה.

כמובן. הם אמרו לי שהעברות ההילוכים תקינות, והציעו במקסימום להחליף שמן גיר.(מביקורות בחו"ל זה טיפה עוזר). החלטתי לא להוציא כסף על שיפור מינורי יחסית.

אני לא מבין את קו המחשבה שלך.

מצד אחד נשמע שאשכרה סבלת כל פעם שהייתה צריך להשתמש בתיבת ההילוכים, ומצד שני התקמצנת על מאות בודדות של שקלים (בהגזמה, לא יודע כמה זה עולה בטויוטה) בשביל להחליף שמן גיר שככל הנראה היה משפר את המצב הקיים (או אולי אפילו פותר את זה לגמרי)?

פורסם

איציק הזכיר את זה ורציתי לכתוב אתמול ושכחתי, אבל שמן גיר לא מתאים יכול לגרום לתופעות שפותח השרשור מדבר עליהן. תראה מה כתבתי בשרשור הזה, מאוקטובר 2011. בדיוק מה שאתה מתאר, וזה עוד עם שמן גיר יקר וסינטטי מלא של רוייאל פרפל. חוץ מעניין הצמיגות יש גם את התקן, וה GL-5 כנראה לא עושה טוב לתיבה של היאריס.

מאז היה לי נסיון טוב גם עם הרדליין 75W90 וגם עם ה 75W המקורי, שניהם בתקן GL-4 והגיר עובד כמו חמאה.

לעניין כמות המכירות של ה 206XS, מעולם לא חשבתי על זה, וזה באמת מעניין, הרי ככלות הכל בעיני מר ישראלי המוניטין של טויוטה טוב יותר משל פג'ו. מעניין יהיה להשוות את המחירונים של שני הרכבים כחדשים, לא אתפלא אם ה 206XS יצאה במבצעי מכירות כדוגמת "חבר" ואחרים שהורידו את מחירה באלפי שקלים. היאריס האחרונות שעלו לכביש ב 2006 נמכרו ב 110,000 ש"ח, יש לי את טופס הזמנת הרכב.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בעניין הגיר, אני חייב לומר שאין לי את הקושי שאתה מתאר בשילוב ההילוכים, אולי באמת שווה להחליף שמן גיר ולבדוק.

בכל אופן, זה מעולה שעשית את סיכום מהצד שלך על הרכב. זה בעצם מהות העניין, כל אחד רואה בצורה שונה את הרכב ויכול להגיד את דעתו בנידון.

עם זאת, אני לא רואה במנוע של היאריס מנוע אנמי בטורים נמוכים בכלל. כפי שנאמר פה, השילוב של הגיר והמנוע ביאריס הוא בין הטובים שראיתי.

כנראה שיצא לך לקנות יאריס קצת עייפה. או שהציפיות שלך ממנה היו גבוהות מדי. חוץ מזה, שווה לחיות על הסל"ד ברכב הזה, פשוט משום שזה כיף!

אמסטרדם.

חן

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם

בתור בעל יאריס TS ב3.5 שנים האחרונות אני לא הולך להצדיק ולצדד

רק אגיד שהטיעונים שציינת בכלל לא מסתדרים עם הרכב

נראה כאילו אתה מחפש כל מה שהרכב הזה הוא לא

הוא לא מכונת כח

חסר כח בנמוכים? זה לא רכב גודש

הוא לא שיא הנוחות

אז לא יודע מי אמר לך שזה רכב חזק, רכב נוח, או רכב שבו תוכל לעקוף מאזדה 3 בקלות ולהעביר הילוכים יותר טוב מפיאט פנדה

אתה כנראה מחפש רכב חזק וגודש לקו ישר ולא יותר מזה ורכב כזה זה לא יאריס

בהחלט אשמח לשמוע למה אתה מתכנן לעבור...

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

חסרונות:

תיבת הילוכים פשוט מחורבנת- הכניסה מהגיר ה-1 ל-2 מאוד קשה,גם הכניסה ל-1 כשהרכב קר , וכך גם כניסה ברוורס. בארץ לא שומעים על זה, כי הרכב הזה הוא בערך בדרגת אלוהים. אבל בפורומים בחו"ל, רואים עוד הרבה אנשים שנתקלו בלא מעט תופעות כאלה, ככה שזה לא משהו שהוא רק פרטי אצלי.

לגמרי נשמע לי כמו שמן גיר בצמיגות לא נכונה (צמיגות קרה גבוהה מדי).

• תוכן חדש...