Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם גמר חתימה טובה ,

היום ביצעתי טיפול לרכב קניתי את החלקים וכבונוס החלטתי להחליף את מי הקירור יש לציין שקניתי ואני משתמש רק בנוזל קירור g12

שפתחתי את פקק מכסה העיבוי גיליתי עליו טחינה שנראתה גם במיכל וגם בפתחתי את הזרנוק התחתון היה בתוכו טחינה אבל מהרדיאטור יצאו מים ללא טחינה .

כל שבוע אני בודק את השמן והמים במנוע ובפעם האחרונה שבדקתי חוץ מהיום היה זה בשבעוע שעבר לא היו סימנים כלל לטחינה יש לציין שלא חסר מים ומשן אף פעם.

במדיד של השמן יש שמן נקי ללא סימנים לטחינה רק במערכת הקירור

הרכב עבר 200 אלף קילומטר ללא התחממויות בעבר בכלל ונסיעה מצוינת יש הסיכוי שבגלל שהטיפול שעשיתי היום החלפתי לשמן מנוע סינתתי מלא 5 40 זה מה שגרם לתופעה?

האם יש סיכוי שהלך אטם ראש ? איזה בדיקה אתם מציעים לי לנסות לבצע ?והאם בכלל יש איזה קולר שמן מסוים שעובר יחד עם המערכת הקירור ואולי הוא נפרץ ?

בתודה מראש

נ.ב דגם מנוע azj אוטמטית מנוע 2000 גינרישן

פורסם

סביר להניח כי זה הקולר זמן, אתה תראה אותו צמוד לפיטר שמן (ריבוע מאלומניום עם שני צינורות)

בכל מקרה, תצטרך לנקות את מערכת המיים ואולי גם להחליף צינורות כך שעדיף מוסך אם אתה לא מכיר את זה.

לא נראה לי כי זה קשור לטיפול שעשית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הרכב לא מתחמם? כנראה זה הקולר גיר שנפרץ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הרכב לא מתחמם ואזה לא הקולר גיר כי יש לי קולר גיר חיצוני על ידי קירור אוויר שלא קשור למערכת הקירור אני 99 אחוז סבור שזה הקולר שמן מנוע שמחובר לפילטר שמן מנוע מחר אקנה חדש ואחליף אותו למישו יש רעיון איך לנקות את כל מערכת הקירור מהטחינה ?? ניקיתי בעזרת לחץ מים ונשאר עוד הרבה יש רעיונות ??

פורסם

אם אני זוכר נכון אצלנו לאחר החלפת הקולר הוסיפו איזה חומר ניקוי למערכת .

לאחר כמה דקות הכניסוי צינור מים למיכול נוזל הקרור , פתחו את הצינור מצד שני וככה הרכב עמד מונע שמצד אחד מי ברז רגילים ממלאים את מיכול

נזול הקרור ומצד שני המים יצאו מהמנוע החוצה .

לאחר כן פשוט החליפו את המים שבמערכת בנוזל קרור מקורי.

• תוכן חדש...