Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש מוזר, 70 דציבל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מחוץ לחלון, בשעה 4 בבוקר...

כמו מנוע של מזגן או יותר דומה לרעש של מקרר אבל ממש, ממש חזק.

(מדדתי עם מד דציבלים מהחלון).

אחרי בערך 25 דקות- מפסיק.

מנוע מקולקל של מזגן יכול ליצר רעש בעוצמה הזו? (במרחק כמה מטרים טובים...)

פורסם

אתה שואל אותנו ?!

שאנחנו נקום בשעה 4:30 לבדוק לך ?! (חוץ מזה - איפה אתה גר ? :wink:)

ייתכן מזגן, מקרר (פחות הגיוני) או מכונת כביסה (יש כאלה שמייללות למוות).

אולי החתולה של השכן התייחמה.

alfa 156 2.5.

פורסם

כן נראה לי הגיוני שזה מזגן,70 DB זה לא כ"כ חזק (אנחנו מדברים בערך בעוצמה של 55-60 DB), וזה בערך מתאים לרעש של מזגן ישן עם הרבה אבק ולכלוך...

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני גר ברעננה, כך שאם אתה מפליץ אחרי שעה מסויימת יכולה להגיע ניידת על מטרד רעש :-P

האמת שצלצלתי למוקד העירוני אבל עד שהם זזו זה כבר הפסיק.

(לגבי המדידה של הרעש- לרוב מדידות רעש מתייחסות למרחק של מטר אחד מהמקור, המדידה התבצעה כמה עשרות מטרים מהמקור ובשעה 4 בבוקר זה נשמע חזק, מאוד. זה לא שאני פולני, נשבע לכם :-) )

פורסם

מד הדציבלים שלך הוא במקרה אנלייזר עם יכולת של שליש אוקטבה? אם כן אז אתה יכול לאפיין את תדר הרעש ומכאן יחסית פשוט לזהות את מקורו. מנוע אופייני של מדחס מזגן (לא אינוורטר) מסתובב ב-3000 סל"ד או ב-50 הרץ. רעש בכפולה של תדר זה בהחלט חשוד כמשהו הקשור במזגן.

יוסי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וואלה, לא חשבתי באותו רגע אבל יכלתי באמת להפעיל RTA בפלאפון...

וחולגי, נראה לי שיותר לכיוון שוויץ בהכלאה עם בני ברק ביום שבת.

• תוכן חדש...