Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוהג על רכב הליסינג שזוכה לשטיפה שבועית על חשבון העבודה,הרכב הקודם של האישה לא נתן חשק לנקות אותו הרכב החדש פתח לי את הצ'קרות ובא לי לשטוף ולשמור עליו נקי.

יש לי מקום עם צינור גינה וחשמל זמין לשואב.

אחרי ההקדמה החופרת,רוצה המלצות לחומרים לטיפוח פנימי חיצוני כולל שמירה על גלגלי מגנזיום.

מדובר על מאזדה 3 שנת 2005 עם מגנזיום מקורי.

תודה

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לא הבנתי.

אם הרכב נשטף בעבר במכונה על בסיס פעם בשבוע, מה גורם לך לרצות לשטוף לבד?

פשוט תבין שבשביל ששטיפה ידנית תיהיה כדאית צריך לבצע פרויקט שלם של פלסטלינה פוליש ואוטם.

קראת קצת בפורום? אתה מתחבר לנושא?

כי אם לא בא לך ללמוד איך לעשות את זה/לשלם על זה, לדעתי פשוט תמשיך לשטוף בשטיפת רכב של העבודה.

פורסם

האם ביצוע של שטיפה ידנית עצמאית בשיטת 2 דליים (או כל שיטה אחרת), ללא אוטם, פוליש לא משתלמת?

למה צריך גם פוליש כדאי ש "שטיפה ידנית תיהיה כדאית"?

פורסם

כי זה עבודה.

אם האוטו גם ככה שרוט ממכונות שטיפה ואין כוונה לעשות פוליש ולשמור עליו להבא, עדיף כבר לשטוף בחינם בתחנת דלק.

פורסם

לגבי הרכב שלו, זה מובן. אני מנצל"ש ושואל עכשיו בשביל עצמי. אני אמור לקבל רכב חדש בקרוב.

עד לא מזמן לא הייתי מודע לכל נושא הדייטלינג, מכוני שטיפה וה"נזק" שהם עושים. לאחרונה, כשהתוודעתי לפורום, זה הכניס בי רעל לנושא של שטיפה ידנית.

(לגבי פוליש, וקס ואוטם, אני אצטרך לראות אם יהיה לי כח להשקיע גם בזה)

ולכן אני שואל, האם יש לי טעם לשטוף בעצמי, אם אני לא עושה פוליש?

פורסם (נערך)

הרכב שלי זוכה לשטיפה שבועית במכונה...הרכב המדובר הוא הרכב של אישתי שאותו אני רוצה לשטוף ידנית.

לגבי התחברות לתחום,לפני רכב הליסינג הייתי שוטף ידנית.

כמו כן מבקש המלצה לחומרים לחידוש ושמירת פנים הרכב

עריכה אחרונה על ידי ran

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...