Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשת רכב קטן חסכוני ואמין עד 17 אלף שקל. מדגישה רק רכב קטן.

כעיקרון רק גטס יש במחיר הזה שנתונים מאוחרים (2006 2007)

אני לא רוצה מוכנית של 2000 2001 מעדיפה כמה שפחות זמן על הכביש וגם אחזקה כמה שיותר זולה

פורסם

הגטס תהיה בחירה טובה בתקציב הזה, בעיקר אם מדובר ברמת גימור GLI/GLX/GLS ולא GLF חסרת האבזור והבטיחות.

ידני? אוטומט?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
הגטס תהיה בחירה טובה בתקציב הזה, בעיקר אם מדובר ברמת גימור GLI/GLX/GLS ולא GLF חסרת האבזור והבטיחות.

ידני? אוטומט?

שכחתי להגיד...יש לי רק רישיון על אוטומט אז ידני לא בא בחשבון.

וכולם אומרים לי שגטס זה חרא של אוטו אז אני מחפשת שימליצו לי על משהו אחר

ועוד משהו מה זה דגם GLX? בחיים לא ראיתי

עריכה אחרונה על ידי ITSMYFATE
פורסם

את יכולה להוסיף פיאט פונטו ספייס לרשימה. מה שכן לא חשוב איזה רכב את קונה תבדקי טוב היסטוריית טיפולים ושכל המכלולים עובדים. למידע נוסף את יכולה לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי.

פורסם
שכחתי להגיד...יש לי רק רישיון על אוטומט אז ידני לא בא בחשבון.

וכולם אומרים לי שגטס זה חרא של אוטו אז אני מחפשת שימליצו לי על משהו אחר

ועוד משהו מה זה דגם GLX? בחיים לא ראיתי

לי הייתה גטס 2008, ככה שאם יש לך שאלות את יכולה לשאול, ממש לא חרא של רכב.

GLX זה בעצם GLS אבל בלי מחשב דרך, בלי חלון בגג/מגנזיום/ספוילר. אותו אבזור בפנים ואותו אבזור בטיחותי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

החיסרון העיקרי שהיא לא הכי חיסכונית.אבל אמינה עם אחזקה לא יקרה,מעניין לשמוע את אותם החכמים שאומרים שגטס זה חרא,על איזה רכבים קטנים הם ממליצים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אומרים לי להתרחק כי אין לה ביצועים..מה זה ביצועים? כולה מחפשת רכב לנסוע אותו ביומיום קטן ואמין...

אני יודעת שגם המנוע 1400 הוא לא הכי חסכוני אבל הבנתי שיש שיפור משמעותי מה1350

פורסם

טוב,אני מציע להקשיב פחות לאותם האנשים,כשתקני רכב ספורט ביצועים יהיו חשובים,וזה לא שהגטס בקושי זזה.

נכון,ה1400 יותר חיסכוני וחזק יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגטס תענה על הדרישות שלך וכמובן הייתי מוסיף את הספייס עדיפות לרמת איבזור elx.

פורסם

אם את מתכוונת למה שאמרו לך בדיון של ה ABS, מה שאמרו לך היה בנוגע לגטס

שמגיעה בלי ABS (אם אני זוכר נכון, מדובר בדגם ה GLF).

אני לא רואה מניעה מבחינתך מרכישת גטס שהיא לא מהדגם המוזכר לעיל', כל עוד את מודעת

לכך שצריכת הדלק תהיה גבוהה באופן יחסי. אם את לא מתכוונת לגמוע כמות גדולה של ק"מ בשנה,

ייתכן ששווה לך להתפשר על צריכת דלק פחות טובה לטובת רכב אמין.

שווה לבדוק גם סיריון ופונטו ספייס.

פורסם

אם סריון רק עם מנוע 1.3,אם איני טועה בשנים הראשונות שלה אין ,abs,מעבר לזה היא תהיה ישנה בכמה שנים לעומת גטס בתקציב דומה.

פורסם

אמרו לי במקומות אחרים שגטס זה חרא לא משנה מה הרמת גימור..אבל יצא לי לנסוע בכמה ולא ממש מבינה למה אומרים את זה...

סיריון בדקתי ועם התקציב הזה יש מקסימום שנת 2003 עם קילומטראז מאוד גבוה

• תוכן חדש...